Michael Ehrhorn

Niklas Landin: Ekstremt stærkt

Niklas Landin og Kiel slog søndag Füchse Berlin i en intens kamp, og særligt anden halvleg imponerede den danske verdensmester i målet.

Der var dømt storkamp søndag i Bundesligaen, da THW Kiel og Füchse Berlin bragede sammen. En kamp mod flere danske verdensmestre fra start, og en kamp hvor Füchse Berlin var bedst i første halvleg og kunne gå til pausen foran med tre mål.

Anden halvleg blev dog en vild magtdemonstration fra Kiel-mandskabet, der endte med at vinde 32-26.

En af de aktører, der tog godt fra var den danske målmand Niklas Landin, der var imponeret over sit hold efter sejren:

“Vi var helt klar over, at vi var nødt til at lægge på spillemæssigt til sådan en kamp, og vi skulle forbedre os. Vi leverede en ekstremt stærk præstation i forsvaret særligt i anden halvleg. Derfra spillede vi med en lille risiko og lavede generelt meget få fejl,” siger Niklas Landin til klubbens hjemmeside.