Ida Hummeluhr

Kampreferat: THW Kiel tager begge point mod Füchse Berlin

Bundesligakampen mellem THW Kiel og Füchse Berlin er netop færdigspillet. Her får du et referat af kampen, som blev spillet i Wunderino Arena i Kiel.

Første halvleg

Første halvleg blev fløjtet i gang. Der var lagt op til lidt af et brag, da de forsvarende mestre fra THW Kiel skulle møde den nuværende top-5-klub Füchse Berlin.

På dagens holdkort var der hele seks danskere at finde, nemlig brødrene Niklas Landin og Magnus Landin, i THW Kiel, og ikke mindst Lasse Andersson, Hans Lindberg, Johan Koch og Jacob Holm fra Tysklands hovedstadshold.

Først mål bliver lavet af THW Kiels svenske fløj, Niclas Ekberg, andet mål bliver lavet af Berlins Lasse Andersson. Herefter scorer Kiel til stillingen 2-1. Herfra går det dog ned ad bakke for nordtyskerne.

Inden de sort-hvide får set sig om, er de nemlig bagud 2-5. Hjemmeholdet har fortsat svært ved at komme til chancer, laver tekniske fejl, og har svært ved at passere Milosavljev i målet.

Berlinerne fortsætter omend i samme tempo som hidtil, og da det går bedst i første halvleg er holdet foran med hele fire-fem mål i flere omgange. Blandt andet ved stillingen 5-9 og 10-15.

I den sidste del af første halvleg kommer Kiel dog nærmere, og første halvleg ender 13-16 til gæsterne.

Anden halvleg

Ligeså meget styr på det, som Berlin havde i løbet af første halvleg, ligeså lidt sikkerhed var der fra gæsternes side i starten af anden halvleg.

THW får et hav af chancer, da Berlin brænder eller laver tekniske fejl. Dermed bliver stillingen i løbet af knap fire minutter 16-16.

I løbet af halvlegen ligger Kiel mere og mere på kampen, og fører således 24-20 med 12 minutter igen.

I firemålsføringen har Niklas Landin en stor aktie, da han er svær at passere. Ligeledes får Berlin smidt bolden væk et par gange, hvilket giver nogle nemme mål til hjemmeholdet.

Intet skal dog vise sig at være gjort endnu, da Berlin spiller sig op på 25-23 med 8 minutter igen.

Selvom der var potentiale og gode chancer for Berlin, så kom de forholdsvis hurtigt større bagud igen, nemlig med 27-23 efter 54 minutters spil.

Efter en sikker slutfase af Kiel må Berlin se sig slået, da slutresultatet bliver 32-26.

Dem, der ler sidst, ler bedst, er i hvert fald, hvad Kiel kan tage med fra denne kamp.

Dermed må det understreges, at nordtyskerne nu stadig er en mulig kandidat til at tage det tyske mesterskab.