Michael Ehrhorn

TTH-profil færdig for sæsonen

Pressemeddelelse fra TTH


Først blev Johan Meklenborg ramt af en korsbåndsskade. Nu må den 23-årige højreback, Nikolaj Enderleit, også vænne sig til at se resten af TTH Holstebros kampe fra tilskuerrækkerne. En hofteskade kræver en operation, og derfor er sæsonen slut.


Efter en længerevarende skadespause står det klart, at Nikolaj Enderleit må se på, mens holdkammeraterne forsøger at fastholde positionen i toppen af HTH ligaen. Dato for operationen er endnu uvis, men efterfølgende er der genoptræning på programmet for resten af sæsonen.


Cheftræner i TTH Holstebro, Søren Hansen, ærgrer sig over skaden og en forlænget periode uden en af holdets centrale spillere. Med Nikolaj Enderleit ude må Søren Hansen undvære to TTH-profiler, da Johan Meklenborgs knæskade før jul holder playmakeren væk et år.


– Først og fremmest tænker vi på Nikolaj, og det er virkelig synd for både ham og holdet. Nikolaj havde en super opstart i denne sæson, og det var virkelig tæt på, at han i netop denne sæson kunne blive en af ligaens store profiler. Nu må vi vente lidt endnu med at få ham på banen. Men jeg er sikker på, at vi får en stærk Enderleit tilbage i næste sæson, siger Søren Hansen, der allerede nu afprøver nye angrebskonstellationer.


Nikolaj Enderleit, der havde håbet på spilletid i slutningen af grundspillet, må udskyde sit comeback på banen.


– Det er et utrolig hårdt slag for mig ikke at kunne bidrage mere på banen i denne sæson. Det er meget frustrerende. Men der er ikke andet for end at kigge fremad og så bidrage med alt, hvad jeg kan, i form af støtte til holdet og at hjælpe, hvor der er brug for det, siger Nikolaj Enderleit.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER