Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Landsholdsdrama: To spillere smutter og smækker med døren

Julia Behnke og Kim Naidzinavicius har begge meddelt, at de ikke længere ønsker at spille kampe for det tyske landshold. Uroen ser ud til at ulme i truppen.


Det tyske kvindelandshold er ramt af voldsom dramatik. Efter en turbulent slutrunde i Danmark i december har der i noget tid ulmet en uro under overfladen, og den kommer nu helt op til offentlighedens skue.


To af de tyske landsholdsspillere har nemlig meldt ud, at de ikke længere ønsker at repræsentere deres landshold.


Julia Behnke og Kim Naidzinavicius er færdige i nationaldragten, og det er ikke uden stikpiller:


“Desværre har jeg i de sidste par år måttet indse, at jeg ikke kan identificere mig med den filosofi og den strategi, jeg 100 procent går ind for, og at målene og stierne dertil ikke er i overensstemmelse med mine. Derfor måtte jeg træffe denne beslutning. Ærligt og konsekvent for mig,” skriver Kim Naidzinavicius på Instagram.


For Julia Behnke er meldingen lidt den samme:


“Jeg elsker holdånden og mener, at du har brug for en køreplan for at udvikle dig på højeste niveau – især som et team. Jeg kan ikke se denne køreplan for det tyske landshold i øjeblikket, og desværre kunne forskellene i de seneste år ikke løses. Jeg kan ikke identificere mig med filosofien i øjeblikket,” udtaler hun.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER