Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Rørt landstræner: Vi er alle trætte nu

Nikolaj Jacobsen kan for anden gang i træk som dansk landstræner notere sig en VM-titel, og det skabte store smil efter en lang slutrunde og en svær finale.


DANMARK ER VERDENSMESTRE!


Det står klart efter en sejr over Sverige søndag aften, og hvilken kamp det blev med op og nedture undervejs. Efter forløsningen til sidst var det da også en rørt landstræner, der tog plads på bænken med hovedet i hænderne.


Efter kampen forklarer landstræneren da også, at VM har været noget af en omgang:


“Jeg tror, at vi alle er trætte nu. Det var en hård kamp at komme igennem. Sverige gør mange af de rigtige ting, og vi slider i perioder, mens vi har for mange brændte afslutninger. Vi kom bagud med et par stykker, men vi fik udlignet inden pausen, hvilket var rigtig godt for moralen. Så ligger den og veksler lidt, og så går vi i 5-1 mens Niklas bliver afgørende og Jakob Holm kommer ind med friske ben på et tidspunkt, hvor vi hænger lidt,” siger Nikolaj Jacobsen til TV2.


VM-titlen anno 2021 betyder meget for landstræneren:


“Det betyder fantastisk meget. Specielt også ovenpå skuffelsen i 20. Det er rart at vi som hold kan rejse os og gå ned og forsvare VM-guldet,” lyder det fra landstræneren.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER