Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Ulrik Wilbek sendte SMS til Nikolaj Jacobsen efter triumf: Husk kodesprog

Den tidligere danske landstræner Ulrik Wilbek er løbende i dialog med nuværende landstræner Nikolaj Jacobsen, og efter Egypten-kampen havde han et lille råd.


Det er efterhånden noget tid siden, at Ulrik Wilbek var landstræner for det danske herrelandshold. Nu er han borgmester i Viborg Kommune, men interessen for håndbolden og det danske hold er ikke blevet mindre.


Der er da også stadig løbende kontakt med det danske hold. Det fortæller Ulrik Wilbek i et interview med BT TV.


Her løfter han blandt andet sløret for en alternativ SMS efter Egypten-dramaet sendt i retning mod landstræner Nikolaj Jacobsen:


“Jeg sender altid en SMS til Nikolaj, når det går godt, og nogle gange gennem lederne. Onsdag sendte jeg en SMS i forhold til det her med at jeg faktisk så, at på den sidste timeout Danmark har, der iscenesætter Nikolaj jo, at bolden skal spilles ud til Lasse Svan. Der har tydeligvis siddet en egypter, der kunne dansk eller en, der kunne hjælpe dem og fortælle, hvad der blev talt om i timeouten. Ellers var den der venstrefløj ikke bare gået ud og taget den bold fem mod seks. Så det var egentlig bare det jeg skrev, at I skal lige være opmærksomme på at lave kodesprog under time out. Efterhånden der lurer alle og alle hører med under timout, så du kan ikke holde noget hemmeligt,” siger Ulrik Wilbek til BT TV.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER