Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Karakterbogen: Utrolige Saugstrup

Vi zoomer ind på onsdagens drama i kvartfinalen mellem Egypten og Danmark.


Niklas Landin – 10


Sikke et comeback fra anføreren, han var altafgørende, da kampen skulle afgøres! Det fungerede ikke for ham i starten, men det lod han sig ikke mærke af, da han kom ind efter en skidt start på anden halvleg. Flere verdensklasse-redninger, og han var virkelig med til at holde Danmark inde i kampen. Hvis han kun skulle have karakter for perioden efter ordinær spilletid, ville han springe skalaen.


Kevin Møller – 7


Virkelig, virkelig stærk da han kom ind i første halvleg i stedet for Niklas Landin. Kæmpestore og vigtige redninger, og han viste den attitude, der gør ham til en helt fantastisk løsning i de perioder, hvor det ikke fungerer for Landin. Desværre fik han en hård start på 2. halvleg og blev hurtigt skiftet ud.


Lasse Andersson – 10 


Sikke en præstation i forsvaret, hvor han kæmpede voldsomt og ofte lykkedes. Offensivt skabte han dynamik, tempo og flow, lavede lækre mål og satte sine holdkammerater flot op.


Mathias Gidsel – 7


Det var bestemt ikke nogen let kamp for Mathias Gidsel, men selvom det nogle gange kan virke umuligt for ham at komme igennem et metaltungt forsvar, så prøver han bare alligevel. Hurtige fødder, gode løb og en ihærdig indsats.


Simon Hald – 02


Han virkede en smule overmatchet i starten af opgøret i det forsvar, hvor han blev lidt fanget på flade fødder, mens der blev spillet rundt om han. Det kostede en tidlig udvisning, og det gav mere dynamik, da der blev spillet med Mølgaard og Saugstrup inde i midten. Så det meste af kampen fra bænken efter den dårlige start.


Mikkel Hansen – 4


Ligesom Landin var altafgørende til slut i kampen, så var Mikkel Hansen også. Han startede kampen med et par afbrændere og nogle svage skud, og man fik bange anelser i forhold til, om han måske var hærget efter sygdommen. Han spillede sig rigtig godt op, var brølstærk og scorede nogle vigtige mål, mens han som altid har et sublimt blik for spillet. Startede anden halvleg forfærdeligt med tre tekniske fejl i træk, men han viste god moral og kæmpede sig tilbage, desværre da Danmark var tæt på at have afgjort kampen, så laver han en fejl, som en stjernespiller som ham ikke må begå. For mange fejl til en hårdere karakter.


Jakob Holm – 4


En svær opgave han bliver stillet overfor i dag, det er ikke nemt at prøve at udfylde Mikkel Hansens sko, da Mikkel Hansen fik rødt kort. Han kæmper i hvert fald med hans spil i dag i angrebet.


Magnus Landin – 7


Som den øvrige del af forsvaret skulle han lige i gang, men da han kom det, så det rigtig godt ud nede i det forsvar! Han formåede dog ikke at trække det sublime forsvarsspil helt med op i angrebet, han havde flere dyre afbrænder fordelt over kampen. Det er en hård dom for en mand, der viser klasse, når kampen skal afgøres og scorer på hans afgørende straffekast.


Mads Mensah – 10


Han er bare virkelig vigtig i begge ender af banen. Forsvarede rigtig godt, mens han ofte var med til at trykke det egyptiske forsvar tilbage til feltet, hvilket skabte plads til de andre.


Henrik Mølgaard – 7 


Så lidt tung ud i de første minutter, men man må sige, at han spillede sig op. Drønstærk første halvleg i forsvaret, hvor han fik sig nogle tæsk, men han tog imod som en viking. Måtte syes sammen i starten af anden halvleg, og han var manglet i hvert sekund, han ikke spillede i forsvaret.


Nikolaj Øris – UB


Morten Olsen – UB


Magnus Saugstrup – 12 


Han kom på banen da Simon Hald blev vist ud, og hans hurtige fødder blev en kæmpestor gevinst inde i forsvaret efter en svær start. Iskold i den anden ende, og det var en rigtig stor kamp for Magnus Saugstrup. Medspillerne søgte ham, og hans gode positioner gjorde, at de andre ofte lykkedes med at finde ham.


Lasse Svan – 10


Lasse Svan var igen meget sikker offensivt med kølige og til tider småflabede afslutninger, og i forsvaret spillede han igen en rigtig god kamp.


Anders Zachariassen – 4 


Kom ind i en svær periode i et forsvar, der havde det svært, og Egypten udnyttede det og fik ofte ind mod Zachariassen, der blev lidt overmatchet. Dog kæmpe point for den enorme fight, han lagde for dagen.


Nikolaj Jacobsen – 7


Det var virkelig en kamp, hvor landstræneren skulle finde nogle løsninger, når succesen var blandet. Tog mange rigtige beslutninger fra bænken.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER