Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Nikolaj Læsø om sine medspillere: "Vi har nogle af verdens bedste håndboldspillere"

Nikolaj Læsø er for første gang med landsholdet til en slutrunde, efter han fik A-landsholdsdebut kort inden afgang mod Egypten. Vi fik os en snak med ham om, hvordan det er at spille på hold med så mange andre gode spillere.


Da Aalborg Håndbolds Nikolaj Læsø blev udtaget til landsholdets VM-slutrunde i Egypten, var det ikke noget, han havde troet, men blot et lille håb som levede til det sidste. Og det var der da også brug for, hvis man forholder sig til det Læsø siger til os:


Jeg fik først besked et par dage før, holdet blev udtaget. Man skal aldrig give slip på håbet, først når holdet er udtaget. Så jeg havde selvfølgelig et lille bitte håb. Jeg vidste også godt, at det ville blive svært, når man aldrig har været med før. Så da jeg fik et opkald blev jeg sindssygt glad“.


Når man sådan bliver udtaget til en slutrunde, så må der være nerver forbundet med det. I den forbindelse spurgte vi Læsø om, hvorvidt han mest af alt er glad for udtagelsen, eller om præstationsangsten fylder mere end glæden.


Det er glæden over at være udtaget. Det er ikke fordi jeg har noget præstationsangst. Nu spiller vi jo også Champions League til hverdag hjemme i klubben, hvilket jeg også synes er stort, når det er de bedste spillere og hold i verden“.


De bedste spillere er nemlig lige dem Læsø møder i Champions League, men flere af dem skal han nu spille på hold med for Danmark samtidigt med, at han skal konkurrere om pladserne med dem. Så hvordan har han det egentligt med det?


Det synes jeg jo faktisk bare, er fedt. Vi har nogle af verdens bedste håndboldspillere, så det er bare fedt, at man kan lære lidt af det og være med til at være en del af det. Så det kan godt være at man er konkurrenter, men først og fremmest er man holdkammerater. Så jeg synes jo bare det er fedt, at man spiller med nogle af de bedste i verden“.


Nikolaj Læsø har endnu ikke fået slutrundedebut, men måske den når at komme i løbet af januar måned?


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER