Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

-Jeg håber, Viborg kommer til at spille Champions League igen, siger rutineret holdleder

Med tre Champions League-titler i Viborg-bæltet, så håber holdleder Liss Kristensen, at det unge Viborg-hold i den nærmeste fremtid kommer til at spille sig frem til en plads i verdens fornemmeste klubturnering. 


I godt og vel 22 år har Liss Kristensen været et stort og stærkt synonym med Viborg HK, med hvem hun har vundet alle de store titler med.


Men den seneste guldmedalje faldt helt tilbage i 2014, hvor det lykkes midtjyderne at hjemtage det danske mesterskab for 14. gang i klubbens historie. Det seneste Champions League-guld faldt i 2010 og deltagelsen var senest i 2015.


Liss Kristensen, der har været holdleder for Viborg HK i rigtig mange år, har et stort ønske om igen at spille med, hvor det er allersjovest:


-Når man hører hymnen, så får man bare gåsehud. Det er bare det, alle træner for at få lov til at spille. Derfor prøver vi at bygge op med mange landsholdsspillere i en ung og god trup. Jeg drømmer om, at pigerne får lov til at spille Champions League igen, siger Liss Kristensen i et stort interview til HBOLD.dk.


Hør resten af interviewet lige her:



Læs også: Viborgs største stjerne udenfor banen: I medgang, medgang og 22 år har Liss altid stået på sidelinjen


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER