Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Landin svarer: Hvad laver landsholdet, når de ikke træner?

Landsholdet er isoleret på hotellets areal, og det giver lidt flere begrænsninger end til forhenværende slutrunder – men hvad laver landsholdet så, når den ikke står på træning? Og hvordan er det, at være låst på denne måde? Det har vi fået en snak med Niklas Landin om.


Danmark har netop fået bekræftet sit første coronatilfælde ved VM, noget der bekræfter spillerne og staben i, at forholdene ikke er som forventet og som lovet.


Heller ikke Niklas Landin er 100% tryg ved situationen.


Jeg føler mig personligt ikke helt tryg ved situationen, der er stadig punkter, hvor de skal forbedre sig. For det er et andet kvalitetsstempel ift. europæiske hygiejnesæt. Med de forsøger at gøre det bedre, hver gang vi siger noget. Så det er positivt“.


Men helt anderledes fra den almindelige hverdag i klubberne er det ikke, i hvert fald ikke, hvis man spørger anfører Landin ind til, om det er svært at holde fokus:


Næ ikke, det er efterhånden en hverdagsting – sådan er det i Bundesligaen og  i Danmark. Det er noget vi har beskæftiget os med i 10 måneder, så ikke noget nyt for os“.


Landholdsboblen er umiddelbart mere intens end den almindelige hverdag, da spillerne nu ikke får lov til at se familie og venner i mellemtiden. Men er det til at overskue for spillerne?


Ja, det skal vi nok komme igennem. Vi har fået godt værelser, godt internet – hvilket er meget vigtigt, når man skal være så lang tid sammen,” siger Niklas Landin.


Selvom håndboldherrerne er i Egypten for at spille VM, så er der naturligvis også tid til lidt andre ting end træning. Og hvad de store, stærke spillere laver ved siden af træningen har Landin røbet.


Der bliver spillet Playstation, brætspil, kort og så er vores behandler travlt beskæftiget. Det er som det plejer at være med egen etage. Så der bliver hygget – og indtil boblen lever op til de standarder, vi har sat os i hovedet, er vi stort set kun udenfor etagen på vej til træning eller spise“.


Der er dog ikke tid til Playstation og brætspil i aften, for Danmark skal nemlig i aktion for første gang kl. 20.30 mod Bahrain.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER