Ida Hummeluhr

KAMPREFERAT - DK-Bahrain: Gidsel og Hansen baner vejen til sikker sejr

Fik du ikke lige set kampen mellem Danmark og Bahrain, eller vil du bare gerne gennemleve den endnu en gang? Så er det heldigt, at du her finder et kampreferat over dagens opgør!

Disse spillere starter inde for DK:

Niklas Landin, Magnus Landin, Mads Mensah, Henrik Møllgaard, Mathias Gidsel, Simon Hald og Lasse Svan

Kampstart og Gidsel ‘on fire’

Der har været meget snak om det offensive forsvar hos Bahrain, men det har Danmark ikke svært ved at bryde i de første par angreb, hvor de kommer frem til afslutninger forholdsvis hurtigt.

Super solid start af Niklas Landin, som har flere fine redninger i kampens første minutter.

De første fem minutter slutter med en lækker assist fra Hansen, som Hald får omvekslet til et mål.

Også Mathias Gidsels start er værd at nævne – hvilket slutrundedebut!

Efter 11 minutter kan Danmark glæde sig over en foreløbig føring på 7-4.

Anden del af første halvleg

Sidste del af første halvleg starter med endnu flere smukke aktioner af Gidsel. Hvis danskerne ikke var bevidste om hans talent og gå-på-mod, så bliver de det i hvert fald nu. 5 mål på 5 forsøg har han præsteret efter 16 minutter. Offensiven er hans force indtil videre, men defensiven kunne også være være.

Lidt ærgerlige mål til Bahrain har præget perioder af kampen, men til trods for det har Danmark efter 20 minutter en føring på 12-7.

Bahrain disker allerede op med anden timeout efter 24 minutter og en stilling på 15-8.

Danmark disker til gengæld op med Andersson, Saugstrup, Møllgaard og Gidsel i forsvaret, ligesom M. Landin og Svan også stadig dækker op.

Fine chancer er stadig en del af Danmarks spil, og heldigvis bliver det da også til mål.

Der er kommet fint gang i alle spillere på det danske hold, så det bliver spændende at se, om anden halvleg bliver med andre spillere på banen, end dem, der er startet inde for Danmark i første halvleg.

Første halvleg ender i 7 mod 6 af DK, og med en stilling på 19-10 og en FREMRAGENDE generobring af Gidsel!!!

Anden halvleg fløjtes i gang

Danmark starter i angreb med Mikkel Hansen, Morten Olsen, Mathias Gidsel, Lasse Svan, Magnus Landin, Magnus Saugstrup og Niklas Landin.

Gidsel kommer godt i gang med et mål i første angreb.

Nu skal det her referat ikke kun handle om Gidsel, men hold nu op! 10 mål på 11 forsøg efter 36 minutters spil.

Efter lidt udvisninger får Bahrain lov til at bryde igennem, men flere gange lykkes det Landin at stoppe bolden før den rammer netmaskerne i målet.

Kevin Møller er kommet ind på mål ved en stilling på 25-13, og i takt med den store færing bliver der også plads til Jacob Holm i sammensætning med Olsen og Gidsel. Johan Hansen har ligeledes indtaget højrefløjen.

Sidste fjerdedel af kampen

Andersson dækker i forsvaret, men løber ud til angrebet. Nikolaj Jacobsen må mene, at der er brug for hurtigere fødder end det – nemlig de tre førnævnte spillere.

Møller har fået en god start i målet, hvor han har haft flere redninger allerede.

Danmark fører med 29-16 efter 49 minutter.

Et overbevisende spil, må vi bare sige. Selvom det tog lidt tid for Danmark at trække ordentligt fra, så har man hele tiden fornemmelse af, at Danmark har styr på det – og det viser resultatet altså også indtil videre.

Landstræneren har i løbet af de sidste ti minutter overskuddet til at sætte samtlige spillere fra bænken ind, så alle får muligheden for at spille sig ind i turneringen. En fornuftig og god løsning af Nikolaj Jacobsen.

Med fem minutter igen får Danmark lavet nogle tekniske fejl, som resulterer i 0 mål i et par angreb i træk. Føringen er dog intakt med 30-20.

Danmark kan alt i alt være godt tilfreds med VM-åbningen med en sejr på 34-20, hvor alle spillere kommer i sving.