Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Henny Reistad er en blåstempling af Team Esbjerg

I Team Esbjerg er man rigtig glade og stolte over, at mange års intenst arbejde nu har bragt klubben i en situation, hvor man kan tiltrække spillere som norske Henny Reistad.


Team Esbjerg smed søndag noget af en nyhed ud, da man kunne bekræfte, at man har hentet den 21-årige nordmand Henny Reistad i Vipers Kristiansand fra sommer.


Et af verdens største talenter kommer til Esbjerg, og det glæder Team Esbjerg-træner Jesper Jensen, at det hele er gået op i en højere enhed.


Tilgangen kan nemlig også give en hel del spillemæssigt, det meldte Jesper Jensen, da vi fangede ham mandag:


“Hun er jo ekstremt gennembrudsfarlig. Med den fysik og den power, hun har, er det klart at vi kan sætte hende i nogle situationer, hvor vi forhåbentlig kan vinde nogle dueller. Det har vi været vant til med Polman også, så på den måde tror jeg egentlig, at vores spil passer rigtig godt til den måde, Henny har kvaliteter også,” siger Jesper Jensen.


Tilgangen af Henny Reistad er også et stærkt signal til omverden om, at man mener tingene alvorligt i Team Esbjerg, selvom det ikke er det, der fylder mest hos Jesper Jensen:


“Vi bruger ikke så meget tid på at snakke om, hvilke signaler vi sender. Vi bruger mere tid på at snakke om internt, hvordan vi kan gøre tingene bedre. Det her er det da en stor blåstempling af det arbejde, vi gør og har gjort gennem rigtig mange år i forhold til at være en seriøs håndboldklub, hvor der både er plads til mennesket og til håndboldspilleren. Hvor vi både vil have resultater men samtidig også udvikle spillerne til at blive endnu dygtigere. Det er nok der, vi er mest stolte. Det at vi så får noget omtale, det er selvfølgelig også rart, fordi vi er i en underholdningsbranche. Men det er mest et skulderklap i forhold til de ting, vi har gjort i mange år,” mener Team Esbjerg-træneren.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER