Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Kristian Klitgaard forlænger aftalen med Vejle Håndboldklub

Pressemeddelelse fra Vejle Håndboldklub:


Inden vi skyder det nye år ind, har vi en rigtig glædelig nyhed. VHK har forlænget samarbejdet med Kristian Klitgaard i yderligere en sæson.


Vi ser meget frem til Kristian fører vores herreprojekt ind i næste fase. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med Kristian, som de seneste par sæsoner har været en stor gevinst for vores herreafdeling. Den udvikling, som Kristian har været en stor del af, regner vi med fortsætter i positiv retning. Det har været endnu sværere vilkår i denne sæson end tidligere, det har trænergruppen bag herrer afdelingen dog gennemgået med oprejst pande. Vi glæder os til at komme ud på den anden side og ser frem til en fortsat positiv udvikling i vores herreafdeling.


I store træk har teamet bag VHK’s herrehold udviklet hele gruppen i den rigtige retning og det arbejde ønsker vi at fortsætte med. Vi vil skabe de rammer der skal til for at blive endnu stærkere og det tror vi på gøres bedst, med Kristian Klitgaard som cheftræner, som skrevet; vi glæder os til endnu en spændende sæson.


Kristian Klitgaard udtaler:


Jeg er utrolig glad for at fortsætte i Vejle Håndbold Klub endnu en sæson. Jeg har rigtig mange gode folk omkring mig, som også vil herrehåndbold i Vejle rigtig meget. Der er et kæmpe potentiale i Vejle Håndbold Klub og Vejle som by for et få tophåndbold tilbage til byen. Vi har de sidste par år oplevet en større og større interesse i det, vi går og laver. Jeg håber, jeg kan være med til at flytte os endnu tættere på de mål, vi har som hold og som klub.


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER