Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

-Det er en tom følelse, siger Sandra Toft efter bronzenedtur

Anfører Sandra Toft havde svært ved at være i sig selv ovenpå 25-19-nederlaget til Kroatien i bronzekampen, hvor danskerne faldt helt fra hinanden.

HERNING, HBOLD.DK: Skuffelsen strålede ud af Sandra Tofts våde øjne efter nederlaget i kampen om bronzen.

-Det er en tom følelse lige nu. Jeg har ondt i maven. Det er uforståeligt lige nu, at vi smider det væk, siger Sandra Toft.

Er du overrasket over, at I falder så dybt?

-Ja, meget. Vi har spillet syv gode kampe, og så er det i den ottende kampe, at vi falder fra hinanden. Det er jeg overrasket over. Jeg er meget ked af det.

-De spiller enormt lange angreb. Det var tydeligt, at det var deres taktik. De får lov til det. De spiller deres angreb, til vi pludselig står på hælene. Vi bliver lullet i søvn. Det er svært at stå imod.

Sandra Toft peger især på en periode i anden halvleg, hvor Danmark havde en alletiders chance for at spille sig på en føring til 19-18.

Men i stedet endte det med en næsten 20 minutter lang scoringspause.

-Vi laver en angrebsfejl, og så går det stærkt fra 18-18 til 18-24. Vi har en lang scoringspause. Der begynder man at blive nervøs. Det gør ondt i en bronzekamp.

-De trækker al tempo ud i kampen, og vi tillod det. Stemningen inden kampen var god. Vi havde en god tro på tingene, men det er den lange scoringspause, der dræber os. Vi bliver bange for at gå mod mål og tage chancen, slutter Sandra Toft.

Den seneste danske medalje faldt ved VM i 2013. Den seneste EM-medalje findes helt tilbage fra 2004.