Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjerringbro-Silkeborg forlænger med Nikolaj Øris

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold:


For Nikolaj Øris er der kun én klub i Danmark, og derfor har den venstrehåndede bagspiller sat sin signatur på en to-årig kontraktforlængelse med Bjerringbro-Silkeborg.


Hver gang Nikolaj Øris løber på banen, så sætter han klubrekord for flest spillede kampe i Bjerringbro-Silkeborg-trøjen.


”Med snart 500 kampe for Bjerringbro-Silkeborg siger det sig selv, at Nikolaj er en spiller, der både på og udenfor banen har haft, har og får stor betydning for holdet og klubben,” siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou.


”Nikolaj er en klubmand og en kulturbærer. Han kommer altid til træning og kamp i godt humør, og han har en stor sult efter stadig at vinde,” siger direktøren om højrebacken, der i en alder af 34 år både har en DM- og en VM-guldmedalje derhjemme – blandt mange andre flotte meritter på CV’et.


Set fra direktørstolen vil Nikolaj Øris med sin erfaring, sit spillemæssige niveau og sit kendskab til klubben uændret have en vigtig rolle i Bjerringbro-Silkeborg i årene fremover:


”Hans niveau er stadig meget højt. Derfor har landstræner Nikolaj Jacobsen ham også som en af sine udvalgte, når landsholdet skal udtages,” siger Jesper Schou.


En drengedrøm gik i opfyldelse


Som dreng drømte Nikolaj Øris om at spille på førsteholdet i sin barndomsklub Bjerringbro HK, som senere blev til Bjerringbro FH – den klub, som i dag har licensen til Bjerringbro-Silkeborg.


”Bjerringbro-Silkeborg er den klub, jeg helst vil spille i. At forsætte i klubben har været min førsteprioritet, og jeg er rigtig glad for, at klubben var enige i at fortsætte samarbejdet. Jeg er stolt over både at være fan af klubben og samtidig have været en del af holdet i så mange år,” siger den venstrehåndede bagspiller.


Han føler, at hans rolle på holdet er blevet større og større gennem årene:


”Da Bjerringbro-Silkeborg blev skabt i 2005, startede jeg mit første år som senior og havde en minimal rolle. Jeg spillede primært 2. division i Bjerringbro og fik nogle små indhop i ny og næ på ligaholdet,” fortæller Nikolaj Øris og fortsætter:


”Det er senere blevet til mange kampe og minutter på banen, som jeg virkelig har nydt. Min rolle er blevet større, og jeg nyder nu at være den erfarne, der forhåbentligt kan give nogle gode råd videre til de unge, lokale talenter, som kommer ind på holdet.”


Bjerringbro-Silkeborg satser stærkt på udviklingen af unge spillere fra egne rækker, og her er Nikolaj Øris en rollemodel for de lokale talenter, der drømmer om en håndboldkarriere.


Højrebacken er selv et eksempel på, hvordan hårdt arbejde og tålmodighed betaler sig på vejen fra ungt, lokalt talent til liga- og landsholdsspiller.


Jagten på flere oplevelser i særklasse


Nikolaj Øris har allerede løftet flere af de helt tunge pokaler, men han håber, at der venter flere gyldne øjeblikke forude:


”Jeg håber bestemt, at der bliver tilføjet et par pokaler til klubben, mens jeg stadig er aktiv. Det vil betyde meget for mig – både på mine egne og på klubbens vegne. Derudover kæmper jeg også for at få lov til at opleve endnu en slutrunde med landsholdet,” siger bagspilleren og slår fast, at de gode øjeblikke ikke kun opstår inde på håndboldbanen:


”Jeg nyder at spille i klubben, og jeg nyder også fortsat sammenspillet med specielt fans, frivillige og sponsorer, hvor mange har været med i alle årene.”


Tømrerfirmaet Smith A/S, der er personlig sponsor for Nikolaj Øris, bakker også fremover op om bagspilleren og Bjerringbro-Silkeborg i jagten på flere sejre og medaljer.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER