Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jonas Løytved, håndboldbaren

Håndboldbarens karakterer: Imponerende debut og flotte fløjpræstationer

Værterne på podcasten Håndboldbaren, Elias Krüger og Jonas Løytved, uddeler karakterer til de danske landsholdsspillere efter 40-22-sejren over Finland i EM-kvalifikationen.


Emil Nielsen – 7:

Der var mange gode redninger imellem for Emil Nielsen, men der var også et par bolde, som han skulle have taget. Han ligner en god backup for Landin i mange år frem. 9 redninger på 31 afslutninger.


Emil Jakobsen – 10:

GOG-fløjen startede med to store afbrændere men fik selvtillid med sikre mål på straffekast. Emil Jakobsen spillede sig op og endte med en fornem kamp. 8 mål på 10 skud.


Jacob Holm – 10:

Fantastisk energi og en stor offensiv præstation. Hans hurtige fødder var en evig trussel for det finske forsvar, og i anden halvleg var Jacob Holm også farlig i kontrafasen. Forsvarspræstationen i første halvleg trækker ned. 5 mål på 6 skud.


Rasmus Lauge – 10:

Det er egentlig ikke, fordi man lægger så meget mærke til Rasmus Lauge, men hans evner er bare mange niveauer over de finske spilleres. Sikker og overbevisende offensiv præstation. 4 mål på 4 skud.


Nikolaj Øris – 02:

En flot præstation mod Schweiz blev ikke fulgt op i Finland. Øris kom ikke i de samme gode situationer, han brændte sine chancer og havde det svært defensivt overfor Max Granlund. 0 mål på 2 skud.


Johan Hansen – 12:

Giv bolden til Johan Hansen, og så er der mål. Der var ikke en skudvariant, som højre fløjen ikke hev frem. I første halvleg scorede han på det hele, men han brændte både fra fløjen og på kontra efter pausen. 11 mål på 13 skud.


Anders Zachariassen – 4:

Han startede på banen men løste ikke sin fremskudte rolle i 5-1-forsvaret på samme niveau som Henrik Toft gjorde i torsdags. Fighterviljen kan man som altid aldrig sætte en finger på. 3 mål på 4 skud.


Henrik Møllgaard – 4:

Omgivet af Nikolaj Øris og Jacob Holm på de to backs og Anders Zachariassen fremme skulle Henrik Møllgaard dække et alt for stort område centralt. Det gjorde det selvsagt svært for Møllgaard i forsvaret. 0 mål på 0 skud.


Magnus Saugstrup – 4:

5-1-forsvaret fungerede bedre med Saugstrup end med Zachariassen, og Aalborg-stregen er også inde i det bedre 6-0-forsvar efter pausen. To brændte afslutninger trækker ned. 2 mål på 4 skud.


Nikolaj Markussen – 7:

Den høje mand har et fremragende overblik. Han startede med to gode indspil til Saugstrup og fordelte gode bolde, men “Hammeren fra Helsinge” var ikke farlig nok på egen hånd. 1 mål på 2 skud.


Mathias Gidsel – 10:

Så er der debut! Den gule GOG-trøje var skiftet ud med den rød/hvide landsholdstrøje, men Mathias Gidsel holdt højt niveau. Flot offensiv debut af vestjyden. 3 mål på 3 skud.


Magnus Landin – 7:

Lillebror-Landin fik de første 20 minutter af anden halvleg og gjorde det flot. Han dækkede godt op og var farlig i kontraspillet. 2 mål på 2 skud.


Henrik Toft – 7:

Han kom ind efter pausen og var med til at stabilere forsvaret, da Danmark skiftede til et 6-0-forsvar. Han scorede på sin ene kontraafslutning. 1 mål på 1 skud.


Mads Mensah – UB:

Kom først på banen til allersidst.


Lasse Svan – UB:

Kom ikke på banen.


Niklas Landin – UB:

Kom ikke på banen.


Lyt til massiv opfølgning på Danmarks kamp mod Finland i podcasten Håndboldbaren:



Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER