Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skjern-træner gør status

Fra Skjern Håndbold:


Skjern Håndbold med Claus Hansen i spidsen har høstet 13 point efter 9 kampe i indeværende sæson. Læs cheftrænerens tanker om pointhøsten, flotte individuelle præstationer og den kommende kamp mod Aalborg.


Sæsonstarten i Herre Håndbold Ligaen gik ikke som planlagt for Claus Hansen og resten af Skjern-staben.


Et nederlag i sæsonpremieren til SønderjyskE – efterfulgt af et nederlag til Skanderborg i Skjern Bank Arena.


Men lige siden de to kampe, er der tjekket point ind på Skjern-kontoen. Det betyder, at vestjyderne er ubesejret i de forrige syv kampe i Herre Håndbold Ligaen, hvor seks af dem er resulteret i sejre. Claus Hansen roser holdet for den gode stime.


– Jeg er meget tilfreds med mange ting i den seneste periode. Naturligvis falder pointhøsten i øjnene, men det er ikke det eneste. Vi har som hold været i stand til at løse forskellige situationer mod meget forskellige modstandere, siger Claus Hansen.


I fraværet af Bjarte Myrhol har flere spillere taget mere ansvar på banen. Claus Hansen roser flere i truppen for at have løftet det individuelle niveau.


– Desuden glæder de mange flotte individuelle præstationer. Helt overordnet har Jonas Tidemand og Jonathan Stenbäcken løst fraværet af Bjarte Myrhol på bedste vis. Elvar, Eivind og Jesper har i flere kampe trukket et stort læs i begge ender af banen, René og Jørgen fylder mere og mere på fløjene i forsvaret, og Eggert spiller med stor effektivitet, siger Claus Hansen.


På lørdag møder vestjyderne de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold i Skjern Bank Arena. Skjern-chefen tror på en sejr, men fortæller, at der skal præsteres på et højere niveau, end der blev gjort i Kolding i fredags. Her vandt Skjern 27-26 efter en tæt affære.


– Alle er bevidste om, at skal vi vinde på lørdag, så kræver det at flere rammer niveau end det var tilfældet i fredags mod Kolding, afslutter Claus Hansen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER