Morten Pedersen

Pytlick revser forsvaret efter nederlag

SønderjyskE er inde i en mindre god periode, hvor de i deres seneste syv kampe i ligaen kun har vundet en enkelt kamp.

Senest spillede de på hjemmebane mod Fredericia, og her måtte de også gå fra banen uden point, da det blev til et nederlag på 32-28.

Ved pausen var SønderjyskE bagud med 19-15, og træner, Jan Pytlick, er godt tilfreds med, at de selv scorede 15 mål, men han er langt fra tilfreds med, at de lukkede 19 ind.

– Vi spiller en første halvleg, hvor vi forsvarsmæssigt- og målmandsmæssigt ikke rammer det, vi skal. 19 mål er bare for meget. Det er simpelt hen for meget. Vi lavede selv 15 i første halvleg, og det er jo godkendt, siger Pytlick til jv.dk.

Efter en ellers rigtig fin start på sæsonen har SønderjyskE nu ni point efter deres ti første kampe, og de har nu en uges tid til at forberede sig på deres næste ligakamp, hvor de møder GOG.