Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Esbjerg-træner: Det var en af de kampe, hvor der var risiko for at snuble

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg sikrede sig onsdag aften deres ottende ligasejr i indeværende sæson.


På udebane tørnede Jesper Jensens udvalgte sammen med Aarhus United, da de to mandskaber stødte sammen i 9. spillerunde i Bambusa Kvindeligaen.


I Ceres Park i Århus var det de sydvestjyske gæster, som kunne strække armene i vejret efter slutfløjt. Esbjergenserne havde nemlig sikret sig en sejr på 20-25 efter en pauseføring på 10-13.


Se kampen i tal herunder:


Aarhus United : Annika Meyer 4, Mathilde Neesgaard 4, Chrlotte Mikkelsen 3, Line Larsen 3, Marielle Martinsen 2, June Bøttger 2, Marie Sørensen 1, Cecilie Hansen 1.


Team Esbjerg : Marit Frafjord 7, Kristine Breistøl 7, Annette Jensen 4, Mette Tranborg 2, Sanna Solberg 2, Kaja Nielsen 2, Sonja Frey 1.


“Det var en af de kampe, hvor der var risiko for at snuble, og jeg er meget glad for sejren og indsatsen. Jeg synes, det var en helstøbt indsats med mange gode præstationer, og vægrer mig næsten ved at fremhæve en enkelt spiller. Men “Bobbo” i målet leverede en flot indsats efter ikke at have spillet så meget på det seneste”, sagde Jesper Jensen til klubbens hjemmeside efter opgøret.


Næste ligaopgave for Team Esbjerg er den 31. oktober, når København Håndbold kommer på besøg. Inden da står den dog på et opgør i Champions League, når de lørdag krydser klinger med det franske mesterhold Metz Handball med Louise Burgaard på holdkortet.


 


HBOLD er nu også på instagram, følg os rigtigt gerne HER.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER