Jonas Løytved, håndboldbaren

Sagosen tog revanche på sin tidligere hjemmebane

Sander Sagosen scorede 11 mål og blev kampens spiller på sin tidligere hjemmebane i Aalborg.


Glæden strålede ud af en 25-årig norsk mand i minutterne efter Champions League-kampen mellem Aalborg og THW Kiel. For Sander Sagosen var sejren i Aalborg ikke bare som alle de andre.


– Det var selvfølgelig en speciel kamp for mig. Jeg har kun gode minder herfra, og det var virkelig skønt at være tilbage, siger nordmanden.


Og kampen i Aalborg var ekstra vigtig for Sagosen efter en skidt præstation i søndagens i Kiels derby mod Flensburg, som kielerne dog vandt.


– Jeg spillede ikke min bedste kamp mod Flensburg, så i dag (onsdag red.) ville jeg spille en god kamp, og vi gjorde det rigtig godt, lyder det fra Sagosen, der scorede 11 mål og var banens bedste.


Den norske stjerne mangler stadig en Champions League-titel i sin samling. I tre år i Paris lykkedes det ikke at vinde det fornemmeste klubtrofæ.


– Kiel er en historisk stor klub, og jeg behøver ikke at fortælle, hvad vores ambitioner er. Jeg har erfaret, at det er svært at vinde Champions League. Vi skal arbejde knaldhårdt, siger Sagosen.


Hør flere reaktioner fra Aalborgs Champions League-kamp mod THW Kiel i podcasten Håndboldbaren. Udover Sander Sagosen er der også interviews med Niklas Landin, Stefan Madsen og Henrik Møllgaard:



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER