Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Rasende Jacob Østergaard: Det er kraftedeme noget pis

Håndboldherrerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold har langt fra fået den ønskede start i den nye sæson.


Tirsdag aften måtte de sande, at det blev til deres sjette liganederlag ud af lige så mange mulige, da Mors-Thy Håndbold kom på besøg.


På hjemmebane i Arena Vestjylland Forsikring Lemvig blev Anders Thomsens tropper spillet ud af banen med et skuffende nederlag på hele 22-33 (11-16)


Se kampen i tal herunder:


Lemvig-Thyborøn Håndbold : Thomas Damgaard 7, Jonas Langerhuus 5, Mads Thymann 3, Nicolaj Spanggaard 2, Mikkel Mortensen 2, Frederik Iversen 1, Jacob Østergaard 1, Mark Nikolajsen 1.


Mors-Thy Håndbold : Mads Hoxer Hangaard 10, Frederik Tilsted 7, Erik Toft 4, Bjarke Christensen 4, Emil Bergholt 2, Tim Sørensen 1, Jacob Hessellund 1, Marcus Sørensen 1,  Sander  Øverjordet  1, Jonas Nielsen 1, Allan Toft Hansen 1.


LTH-spilleren Jacob Østergaard var mildest talt ikke tilfreds med holdets præstation. Han kaldte holdet til samling og gav en opsang.


“Hey! Læg lige mærke til den her følelse. Den gider vi kraftedeme ikke have igen. Er I med på det? Det er sidste gang, det her. Det gider vi kraftedeme ikke at være med til. Vi er lige blevet spillet ud af vores egen hal. Det er kraftedeme noget pis, det her, drenge. Det er noget lort, det her. Det er det værste, jeg nogensinde har været med til!”


På tirsdag skal Lemvig-Thyborøn Håndbold i aktion igen, når de på udebane støder sammen med Skjern Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER