Jan Skjødt Østergaard Pedersen

BSH-træner: Vi løb tør for ressourcer og idéer

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold må sande, at det ikke blev til et europæisk gruppespil i indeværende sæson.


Allerede i formiddags var håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i aktion, da de på udebane tørnede sammen med det russiske hold fra CSKA Moskva.


De to mandskaber stødte her sammen i returopgøret om en plads i gruppespillet i EHF European League.


I de første opgør i Danmark endte kampen med en sejr til midtjyderne på 26-23 og dermed tog de til Rusland med en smal føring.


I gårsdagens kamp kunne Peter Bredsdorff-Larsens tropper gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 13-14, men i de sidste 30 minutter gik midtjyderne helt i stå, og værterne løb afsted med en sikker sejr på 32-24.


Se kampen i tal herunder:


CSKA Moscow: Igor Soroka 8, Stanislav Zhukov 7, Dmytro Ilchenko 4, Mikhail Vinogradov 3, Dener Jaanimaa 2, Aleksey Fokin 2, Pavel Atman 2, Aleh Astrashapkin 2, Valentin Vorobev 1, Sergey Nikolaenkov 1.


Bjerringbro/Silkeborg: Sebastian Skube 6, Mads Kjeldgaard Andersen 5, Nikolaj Øris Nielsen 4, August Baskar Pedersen 3, Alexander Lynggaard 3, Aksel Horgen 2, Jesper Nøddesbo 1.


Det store nederlag betyder, at det russiske hovedstadshold avancerer til gruppespillet med en samlet sejr på 55-50.


“De drenge, der var med, kom med det, de havde. Men vi manglede både Bogojevic, Mads Øris og Lassen, og det gjorde, at vi meget naturligt løb tør for kræfter”, siger BSH-træneren til Midtjyllands Avis.


Allerede lørdag eftermiddag skal Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i aktion igen, når de på udebane krydser klinger med TMS Ringsted.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER