Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Houmark: Vi spillede deres keeper på det islandske landshold

Håndboldherrerne fra Fredericia Håndboldklub måtte mandag aften sande, at det blev til deres fjerde liganederlag i indeværende sæson.

På udebane tørnede Jesper Houmarks udvalgte sammen med arvefjenderne fra KIF Kolding og her var der kun spænding om tingene i de første 30 minutter.

Ved pausefløjtet kunne værterne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 13-12.

I de sidste 30 minutter var der dog stor forskel og gæsterne kunne slet ikke ramme deres niveau. Der var ikke meget der lykkedes og efter 60 minutters spil stod der 31-22 på måltavlen i hjemmeholdets favør.

Se kampen i tal herunder:

KIF Kolding : Alexander Morsten 5, Andreas Flodman 5, Andreas Væver 5, Thomas Boilesen 4, Peter Balling 4, Chris Jørgensen 4, Benjamin Pedersen 2, Nikolaj Jørgensen 1, Agust Eli Björgvinsson 1.

Fredericia Håndbold : Nicolaj Nørager 4,  Mads Lenbroch 4, Kristian Larsen 3, Martin Bisgaard 3, Jakob Mikkelsen 2, Kasper Andersen 2, Anders Martinusen 2, Mathias Hedegaard 1, Rasmus Ejlersen 1.

“Jeg er frustreret over, at vi spillede deres keeper på det islandske landshold og jeg er frustreret over Chris Jørgensen dominerer så meget offensivt… Det er ikke værktøjskassen, der manglede noget i, men vi havde kæmpet med at få noget seks mod syv op at stå, og vi har ikke fået trænet det så meget som vi ville, og derfor håber jeg vi bliver skarpere på det”, sagde Fredericia-træneren, Jesper Houmark, til Fredericia Avisen efter kampen.

Nederlaget var Fredericia Håndboldklubs fjerde efter fem spillerunder og deres næste chance for point er på tirsdag, hvor de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold kommer på besøg.