Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Mors-Thy Håndbold forlænger med Tim Sørensen

Pressemeddelelse fra Mors-Thy Håndbold:


Knapt er blækket på Tim Sørensens første aftale med Mors-Thy Håndbold blevet tørt, før de to parter er blevet enige om at lægge et år yderligere på aftalen. Dermed er Tim Sørensen at finde i den blå trøje til 30. juni 2023. Den samlede kontraktperiode på tre år passer perfekt med den uddannelsesaftale, som Tim har indgået med Mors-Thy Håndbolds hovedsponsor, Thisted Forsikring.


Sportsdirektør Henrik Hedegaard er begejstret for aftalen.


– Tim Sørensen har på sin korte tid i Mors-Thy Håndbold vist sit høje niveau, han har bibragt noget professionalisme, og så har han vist sig at være en rigtig god fyr, som passer godt ind på holdet og i klubben, så da Tim blev ansat som elev hos Thisted Forsikring, lå en kontraktforlængelse lige for. Vi kan godt være stolte over, at en spiller af Tims kaliber vælger Mors-Thy Håndbold, for det siger noget om, at vi er på rette vej med udviklingen af vores klub, siger Henrik Hedegaard.


For Tim Sørensen har det været en let beslutning.


– Mine første måneder i Mors-Thy Håndbold har været fine. Jeg er kommet godt ind på holdet både spillemæssigt og socialt, og mine holdkammerater og trænere er gode, ligesom forholdene i klubben er det. Ved siden af håndbolden er jeg startet på min uddannelse hos Thisted Forsikring – den aftale er 3-årig, og derfor har jeg allerede nu valgt at forlænge med Mors-Thy Håndbold, så de to ting kan gå hånd i hånd, siger Tim Sørensen.


Han sætter pris på sin rolle på holdet


– Jeg er glad for at være i Mors-Thy Håndbold – jeg har fra start fået masser af tillid og er blevet tildelt en stor rolle af trænerteamet, ligesom min rolle også er anderledes end jeg tidligere har oplevet i kraft af, at jeg nu er en af de ældste i truppen. Alt det sammensat med klubbens spændende set-up, hvor der ikke er langt fra talentfuld ungdomsspiller til ligaen, det trives jeg godt i, og jeg er rigtigt glad for mit valg, siger Tim Sørensen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER