Elias Krüger, håndboldbaren

Live: GOG vinder pokalturneringen for sæsonen 2019/2020

Kl.17.42 – GOG får nu deres guldmedaljer. GOG har spillet en fremragende håndboldweekend, som også gør at stå med guldmedaljerne. De har selvfølgelig medbragt nogle fine guldhatte, som jeg egentlig godt kunne se mig selv i. Frederik Clausen træder frem, og smider pokalen i luften foran hans holdkammerater. Kæmpe stort tillykke til GOG, og tak fordi i fulgte med her på denne liveblog af kampen. I kan med fordel lytte med senere i aften, da der kommer opfølgning på pokalfinalen i podcasten Håndboldbaren med reaktioner fra begge lejre og en masse mere om og fra pokalweekenden. God Søndag.

Kl.17.35 – Anders Zachariassen bliver pokalfighter, hvilket er fuldt fortjent. Anders havde en stor rolle at spille i begge ender af banen for GOG.

Kl.17.32 – SLUT. GOG vinder 28-30 i Gråkjær Arena mod hjemmeholdet fra TTH Holstrebro. Dommerparret bliver pt. buhet på vej ud af banen.

Kl.17.32 – ANDERS ZACHARIASSEN SCORER OG AFGØRER KAMPEN. 28-30 til GOG.

Kl.17.30 – Morten Olsen scorer. Og det gør Johan Meklenborg også. 28-29 til GOG. GOG forlanger timeout med 23 sekunder igen – TTH er gået op i et fuldbanepres. Scorer GOG her, er de pokalmestre, men får de lov at spille tiden ud?

Kl.17.29 – TTH med chance for at reducere GOG’s føring. OG DET GØR DE. Aaron Mensing med en vigtig scoring. 27-28 GOG 1 minut igen.

Kl.17.28 – TTH holder sig i live. Johan Meklenborg igen, igen på straffekast. 26-28 GOG. 2 minutter igen.

Kl.17.27 – Og det unge Simon Pytlick der udnytter en spids vinkel fra GOG’s venstre angrebsside. Lækker basse. 25-28 til GOG med 3 minutter 30 sekunder igen af pokalfinalen.

Kl.17.25 – Odinn Rikhardsson på TTH’s højrefløj tager en presset afslutningen på landsmanden inde i målet, men den islandske duel vinder han ikke – Hallgrimsson piller ham, og GOG har nu chancen for plus tre med fire minutter igen. 25-27 GOG. 56:10 spillet.

Kl.17.21 – Det er marginaler der afgør tingene lige nu. TTH smider bolden væk, og GOG har igen mulighed for at bringe sig foran med to mål, med 5,5 minutter igen. OG EMIL JAKOBSEN SCORER. 25-27 GOG.

Kl.17.20 – Zachariassen brænder helt fri på Frandsen. TTH med chance for udligning igen, igen. 25-26 GOG.

Kl.17.20 -TTH i 7 mod 6 med med chance for at udligne igen. MEN HALLGRIMSSON med en KLASSE redning. 25-26 GOG, og de har bolden. 6 minutter igen.

Kl.17.17 – Dommerene går til video-proof skærmen for at se om bolden når i mål før Hallgrimsson stopper den. Den er inde!!! Mensing udligner til 25-25. 7 minutter igen af kampen.

Kl.17.14 – TTH kun bagud med én nu, og er i overtal. GOG på bolden. 24-25 GOG, 9 minutter igen.

Kl.17.10 – Vi bliver forkælet i Gråkjær Arena. Kasper Kildelund til Emil Jakobsen i et vip. 21-24 til GOG.

Kl.17.08 – TTH kan ikke eksekverer lige nu. Der er mange tekniske fejl fra hjemmeholdet i øjeblikket og de er ude af rytme. 21-23 til GOG efter 47 minutters spil. GOG på bolden.

Kl.17.04 – Jonas Porup kontribuerer med endnu en udvisning til TTH-mandskabet, der er samtidig straffe, som Emil Jakobsen har fuldstændig styr på. 19-22 GOG. 42 minutter spillet af kampen.

Kl.17.02 – Morten Olsen har en hånd i alt hvad GOG foretager sig! Sikke en stjerne vi har fået fornøjelsen af at have hjemme i dansk håndbold igen. GOG med chance for tre-måls-føring. 19-21 til GOG, og de har bolden.

Kl.17.00 – GOG var oppe med to mål, hurtigt svar fra TTH, og igen har GOG bolden med chancen for to-måls-føring.

Kl.16.57 – TTH er simpelthent for aggressive, og det betyder udvisninger. Den står lige nu 7-2 i udvisninger i GOG favør der kun har de to af dem. TTH-fansene ville kalde det dårligt dommerarbejde, men jeg synes at de fleste af de udvisninger TTH får, er berettiget. GOG scorer i overtal 18-19 til GOG, der tager deres første føring i anden halvleg efter 8:15 spillet.

Kl.16.55 – Igen er det Johan Meklenborg på straffe – men igen har Hallgrimsson en hånd på. Hurtigt modsvar af GOG så stillingen forbliver lige denne gang dog 18-18.

Kl.16.52 – Der bliver gået til Mathias Gidsel af TTH-forsvaret. To gange i streg får han nogle hårde tacklinger, anden gang giver straffekast som Emil Jakobsen denne gang udnytter. 17-17 efter 34:14 spillet af kampen. Magnus Bramming får samtidig en udvisning for tacklinger på Mathias Gidsel som sad i hovedregionen.

Kl.16.50 – Rodet start på anden halvleg. Begge hold smider bolden væk til at starte med, så smider TTH den væk igen, og så er GOG heldige at Emil Jakobsen ikke nåede hjem, så han fik en fri chance på kontra som ham udnytter til fulde. 16-16 efter 33:18.

Kl.16.47 – TTH starter med at smide bolden væk, så GOG har chance for udligning til 16-16 fra anden halvlegs start.

Kl.16.47 – Så er vi i gang igen. TTH på bolden fra start af anden halvleg.

Kl.16.44 – STADIG PAUSE. Magnus Bramming ser ikke ud til at være slemt skadet, da han er i løb igen under pausen.

Kl.16.32 – Og Anders Zachariassen tager sagerne i egne hænder! PAUSE. 16-15 til hjemmeholdet fra TTH Holstrebro.

Kl.16.29 – Èt minut igen af første halvleg og TTH har chancen for at spille sig op med tre mål. Den udnytter de ikke. Så i stedet for at være oppe med tre, kan GOG komme til pause med kun minus ét. Der er 20 sekunder igen af første halvleg.

Kl.16.27 – GOG i overtal. Den bliver smidt ud til at Kasper Kildelund der scorer. Mens Kildelund lægger den over hovedet på Sebastian Frandsen vrikker Magnus Bramming rundt på en af hans fødder. Uheldigt og et stort tab i denne finale for TTH. Stillingen lyder 15-13 i TTH’s favør efter 27 minutters spil.

Kl.16.25 – TTH foran med tre. 15-12 efter 4:20 minutter igen af første halvleg.

Kl.16.23 – Timeouten gav pote. TTH på 14-12 med 6 minutter igen af første halvleg.

Kl.16.22 – Igen GOG, denne gang er det Emil Jakobsen med hans første scoring. Dog er det ikke den sværeste scoring da han kan lægge den i tomt net. 13-12 til TTH, to mål ubesvaret til GOG får TTH til at at forlange timeout. 23:30 spillet af første halvleg.

Kl.16.19 – TTH ude med to mand, hvis GOG skal tilbage er det nu. Kasper Kildelund udnytter første chance for GOG i overtal og reducerer til 13-11 efter 22:30 spillet.

Kl.16.17 – Emil Jakobsen kan brænde straffekast – vidste i det? Nå, stadig 13-10 til TTH – GOG har bolden og er i overtal. 21:42 spillet.

Kl.16.15 – TTH spiller for en tre-måls-føring. Det er et GOG-hold i vanskeligheder. Og TTH scorer 13-10 til hjemmeholdet. 20 min spillet.

Kl.16.12 – Johan Meklenborg scorer på straffe, dog har Hallgrimsson inde i målet en hånd på. Efterfulgt af, ja, Morten Olsen. 10-10 efter 17:20.

Kl.16.11 – Morten Olsen gør lige hvad der passer ham! 9-9.

Kl.16.10 –  Morten Olsen udligner for GOG. 8-8 efter de første 16 minutter.

Kl.16.08 – Både Kasper Kildelund og Christoffer Cichosz får 2 minutter for at stå at skubbe lidt til hinanden inde på stregen. Kom nu lidt, det er en pokalfinale  – lad dem gå til den, dommere! 8-7 TTH efter 14:30.

Kl.16.06 – Kasper Kildelund kan ikke score når han har 3 meter at løbe på fra fløjen – men presset fra backen kan han godt, åbenbart. 6-6 i Gråkjær Arena efter 12:29.

Kl.16.05 – Hvad gør GOG når de er i problemer offensivt? Lader Morten Olsen gøre et eller andet – og det virker! 6-5 TTH.

Kl.16.04 – TTH oppe med 6-4, og nu er fansene også ved at vågne. God start af TTH.

Kl.16.03 – Sebastian Frandsen inde i TTH målet har fået fat! To gode redninger i forlængelse af hinanden. I mens jeg skriver tager Viktor Hallgrimsson et straffekast af Magnus Bramming – det er to målmænd der tager med hænder i dag!

Kl.16.01 – Kampens første straffekast til TTH og deres anfører Magnus Bramming eksekverer sikkert. 4-4 efter 9 minutter.

Kl.16.01 – To hurtige mål i begge ender. 3-4 GOG.

Kl.16.00 – Viktor Hallgrimsson fortsætter hvor han slap i går – med redninger.

Kl. 15.59. GOG med første føring i kampen. Denne gang er det Oscar Bergendahl. 2 ud af GOG’s 3 mål, er kommet inde fra stregen. 2-3 GOG.

Kl.15.56 – Kampens første udvisning til hjemmeholdets Aaron Mensing efter 4 minutter og 10 sekunder. Det udnytter GOG og Anders Zachariassen. 2-2 efter 5 minutter.

Kl.15.54 – GOG kommer på tavlen! Simon Pytlick. Men hurtigt efterfulgt af Kai Smits der gør det til 2-1 til TTH efter 4 minutters spil.

Kl.15.52 – GOG starter med bolden, starter i 7 mod 6 og starter med at smide bolden væk. Hvor Christoffer Cichosz kan smide den i tomt net. 1-0 TTH.

Kl.15.51 – Så er vi i gang med Santander Cup finalen. GOD KAMP.

Kl.15.51 – Det står lidt stille til i hallen, da det ikke kan besluttes hvilken bold der skal bruges.

Kl.15.48 – GOG løb ind til et par TTH-fans der buede af dem. Men det er lige før, at lavede mere larm end under GOG’s indløben, end resten af hallen lavede da hjemmeholdet løb på banen. Trist.

Kl.15.45 – Spillere er så småt ved at gøre sig klar til at løbe på banen. Når de gør det, kan de løbe ind til tonerne af en ikke så entusiatisk trommeslager der har sat sig i TTH Holstrebro fanzone.

Kl.15.41 – Spillerene er alle gået fra banen, det er altså hele 20 minutter før. Men det er altså på grund af, at TTH har formået at smide en lille video op på deres fine jumbotron i Gråkjær Arena. Videoen indeholder nogle træningklip, og klip fra deres sidste pokaltriumf i 2018. Var det ikke meningen, at pokalfinaler skulle være neutrale?

Kl.15.37 – Noget der er at bide mærke i med denne pokalfinale er, at efter Morten Olsen i går på TV2 trak hvilket hold der skulle ha’ hjemmebanefordelen, gik der kun 2 minutter indtil at alle billetter var udsolgt.

Kl.15.21 – Så blev det finaletid. Der er omtrent 30 minutter til at finalebraget mellem TTH Holstrebro – GOG går i gang. To mandskaber der var ude i nogle yderst tætte semifinaler i går, så hvis vi kunne få mere af det, kan det kun blive en fornøjelse af en håndboldkamp vi snart skal se. Mit navn er Elias Krüger og er håndboldkommentator på podcasten Håndboldbaren, og skal denne hellige søndag eftermiddag guide jer gennem denne pokalfinale for sæsonen 2019/2020. De to mandskaber er gået i gang med deres respektive opvarminger, og os her i hallen, ja vi glæder os bare til at blive forkælet med håndbold i dansk topklasse.