Jacob Sorgenfri

SønderjyskE tager imod de danske mestre

I dag klokken 15:00 kommer de lyseblå fra SønderjyskE på en seriøs opgave. De møder de forsvarende mestre og i denne sæson ubesejrede Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold har indtil videre vundet alle kampe de har stillet op til i denne sæson. Det skal Jan Pytlick og hans mandskab forsøge at lave om på.

De kommer dog direkte fra et nederlag til KIF Kolding, hvor man har startet halvlegene fyr og flamme, for så at brænde ud midt i halvlegene.

Skal SønderjyskE have en chance for at være med i kampen når det tager imod Aalborg, skal sådanne perioder undgås. Og selvom der bliver rettet op på det, er det stadig en ordentlig mundfuld at skulle score på et forsvar bestående af, Henrik Møllgaard, Rene Antonsen, Magnus Saugstrup og Nikolaj Læsø m.m.

Der er kampstart i Broager Sparekasse Skansen klokken 15:00