Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense-træner forbliver japansk landstræner til og med OL 2021

Odense Håndbolds cheftræner, Ulrik Kirkely, skal stå i spidsen for Japans kvindelandshold ved OL i Tokyo i 2021.


Inden Ulrik Kirkely tiltrådte som cheftræner for Odense Håndbold, var han landstræner for det japanske kvinde- landshold. Ulrik Kirkely og Japan Handball Association (JHA) har haft et ønske om, at Ulrik Kirkely skulle færdiggøre arbejdet med at stå i spidsen for det japanske kvindelandshold ved OL i Tokyo i 2021.


Det har Odense Håndbold været lydhør overfor, og der er i god treenighed fundet en model, så landstrænerger- ningen ikke influerer på Ulrik Kirkelys muligheder for at varetage sit primære job i Odense Håndbold.


Administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, fortæller: ”Vi har haft en god og konstruktiv drøftelse med Ulrik om muligheden for, at han kunne færdiggøre og afslutte sit arbejde med det japanske kvinde- landshold med OL 2021. Det har vi i samarbejde med Ulrik og Japan Handball Association fundet en god model for, uden at det vil have en negativ indvirkning på Ulriks arbejde i Odense Håndbold“.


Cheftræneren selv, Ulrik Kirkely, fortæller: “Jeg er yderst taknemmelig over den måde, som Odense Håndbold professionelt har håndteret denne forespørgsel fra JHA (red. Japan Handball Association) på. Det føles helt rigtigt at få lov til at gøre arbejdet færdigt med det japanske landshold til OL i Tokyo i 2021 efter mere end fire års samarbejde.”


Ulrik Kirkely fortsætter: ”Jeg ser frem til et travlt år, hvor vi i Odense Håndbold har store ambitioner med vores hold, og disse ambitioner er bestemt ikke blevet mindre. Tværtimod. Jeg glæder mig til at arbejde fokuseret sammen med spillerne og lederne i vores fælles mål mod at skabe et absolut tophold i ligaen og udfordre de bedste i Champions League.”


Odense Håndbolds første ligakamp spilles den 22. august, hvor holdet på hjemmebane møder Team Esbjerg.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER