Mads O. Madsen

Niklas Landin: Jeg er begyndt at rette øjnene ind på Champions League

Niklas Landin kan se ind i sit trofæskab med et stort smil på læben.


Den danske landsholdsstjerne har nemlig vundet så mange titler og medaljer, at det vil tage for lang tid at opremse dem alle sammen.


For bare at nævne et par stykker, så har han vundet EHF Cuppen, OL-guld, EM-guld, VM-guld, det tyske mesterskab, det danske mesterskab samt den tyske pokaltitel.


Hvis man går det hele igennem, så er der dog en ting som mangler i trofæskabet. Niklas Landin har nemlig aldrig vundet Champions League i sin imponerende karriere.


I den nye sæson får han dog to chancer, da THW Kiel som bekendt er med til Final4 fra den forgangne sæson, som bekendt først skal spilles i december på grund af COVID-19.


Derudover så venter den nye Champions League sæson også, hvorfor han altså kan vinde Champions League to gange i den nye sæson.


Niklas Landin siger følgende til B.T:


“Jeg er begyndt at rette øjnene ind på Champions League. Det vil jeg virkelig gerne vinde. Det er måske det, jeg allerhelst vil vinde. Og vi har jo to chancer i år – med vores Final4 i december som en rigtig god mulighed..Men jeg vinder også gerne de andre titler igen, haha…Når man har stået øverst på skamlen én gang, så vil man gøre alt for at komme derop igen, og det er en meget speciel følelse at være med til. Også når man godt kan lide holdfællesskabet, hvor man kæmper for tingene sammen.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER