Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

August Engelberth Berning

Emil Buhl Lærke: Kommer stærkere tilbage

Den talentfulde bagspiller fra GOG Håndbold, Emil Buhl Lærke, blev desværre skadet i en træning lige inden sæsonstart til september. Et stort slag for GOG Håndbold, men ikke mindst også for hovedpersonen selv, Emil Buhl Lærke, som havde set frem til sæsonen med store forventninger og glæde.


Hbold.dk har fået sig en snak med Emil Buhl Lærke om skaden, forventningerne til GOG Håndbolds sæson, samt fremtiden for Emil Buhl Lærke. En skade i akillessenen umuliggjorde Emil Buhl Lærkes planer om at møde stærkt frem til sæsonens første kampe i september måned.

Skaden var ikke noget Emil Buhl Lærke lagde så meget mærke til i første omgang under træningen, men da han forsøgte at rejse sig op gik det galt. Emil Buhl Lærke smadrede hånden ned i gulvet og frustrationen lyste ud af øjnene på ham. Emil Buhl Lærke vidste den var gal.


Hbold.dks første spørgsmål til Emil Buhl Lærke, var naturligvis derfor også Emil Buhl Lærkes reaktion og tanker på, hvordan det bliver at misse sæsonstart for GOG Håndbold i Primo Tours ligaen. Til dette svarede Emil Buhl Lærke, ”Det er noget lort. Jeg havde set utroligt meget frem til at spille i år, men så kommer den her lorte skade. Jeg har været rigtig langt nede, men jeg kommer stærkere tilbage”.


Emil Buhl Lærke så ellers frem i mod i denne sæson at få en stor rolle på GOG holdet med den nye profil landsholdsspiler Morten Olsen, der er blevet hentet fra Hannover Burgdorf i Bundesligaen.

Dette samarbejde må vi dog vente på, og det bliver meget interessant at følge dem begge i Primo Tours ligaen denne sæson.


I mens fremtidsdrømmene både er på udlandet og det danske landshold for Emil Buhl Lærke, er det dog ikke sådan at Emil Buhl Lærke ser sig selv komme på landsholdet lige foreløbig. Som Emil Buhl Lærke siger, ”Vi har så mange dygtige venstre backs i Danmark, men på den anden side er nogle af spillerne jo også oppe i alderen. Det kunne være fedt at få debut engang”.


Om Emil Buhl Lærke får sit høje niveau tilbage, og hvornår han helt præcist bliver klar til at tørne ud for GOG Håndbold igen, må vi se på. Emil Buhl Lærke er et lysende talent i dansk håndbold, og mon ikke, der nok skal komme et højt niveau på Emil Buhl Lærke, når han vender tilbage fra skaden.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER