August Engelberth Berning

Jan Paulsen: Det bliver en udviklingssæson for TM Tønder

Cheftræneren for TM Tønder, Jan Paulsen ser med glæde og spænding frem mod den kommende sæson i 1.division. Et nærmest helt nyt hold skal spilles sammen, og dette kombineret med en gennemsnitsalder på omkring de 21 år bliver en svær udfordring for Jan Paulsen.


Hbold.dk fik sig en snak med cheftræneren for TM Tønder, og her fik Jan Paulsen muligheden for at sætte lidt flere ord på den kommende sæson, samt forventningerne til sæsonen i 1.division for TM Tønder. Det første spørgsmål gik på, hvad Jan Paulsen tænkte om den kommende sæson, samt hvorvidt det bliver en udviklings- eller resultatorienteret sæson.


Til dette svarede Jan Paulsen, ”Det bliver en udviklingssæson. Jeg har regnet det ud til at vores gennemsnitsalder på holdet er 21,8 år, så det er en ung trup, der træner godt, og som er sulte. Der er masser af potentiale i truppen, men det er ikke noget, der kommer over en måned eller to”.


Jan Paulsen forklarede yderligere at holdets mål for sæsonen var at slippe fra nedrykningspladserne hurtigst muligt, og derefter arbejde sig op ad i tabellen.


Forventningerne til den kommende sæson spillemæssigt fra Jan Paulsens side, gav Jan Paulsen også sit besyv med på i interviewet, ”Jeg tænker vi skal have tempoet op, vi skal ikke tabe kampene grundet fysikken. Vi vil gerne løbe hurtigere i denne sæson sammenlignet med sidste år”. Kontraen skal med andre ord fungerer for TM Tønder i den kommende sæson, og det bliver spændende om Jan Paulsens ideer kan blive eksekveret af spillerne på banen.


Det bliver interessant at følge TM Tønders bestræbelser på at være med i den gode ende af tabellen i 1.division. Planen er i hvert lagt fra Jan Paulsens side, og så må vi jo se om spillerne efter noget tid kan indordne sig under Jan Paulsens planer, og planerne så herefter kan blive ført ud i livet.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER