Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Ny anfører i TTH Holstebro

Fra TTH Holstebro:


Flere roller er ved at falde på plads. En af de første var holdkaptajnen. Han er en garvet herre og hedder Christoffer Cichosz.


–  En anfører går forrest, træner godt, er bundseriøs og er en vinder, men som vil have alle med. Rummelighed er også en faktor siger træner, Søren Hansen om kvaliteterne ved en god anfører.


Valget faldt derfor naturligt på 32-årige Christoffer Cichosz, der også har en masse erfaring med i bagagen. Søren Hansen fremhæver især den nye anførers rummelighed, hvor han kan snakke med alle og også gennem sin uddannelse har menneskelige kvaliteter og derigennem kan motivere sine holdkammerater og skabe god energi og stemning.


Selv er Christoffer Cichosz glad for den nye rolle og ser frem til en sæson, hvor der venter en masse kampe og et nyt lederansvar.


– Jeg er selvfølgelig stolt og glad for den nye rolle som anfører. Jeg kan godt lide at tage ansvar og have en stor rolle. Så da Hansen og Uhrenholt spurgte, om jeg syntes, at rollen kunne passe til mig, sagde jeg selvfølgelig ja. Jeg håber på, at vi i fællesskab kan løfte holdet til et højere niveau både på og uden for banen og i de kommende år, siger Christoffer Cichosz.


Du kan se Cichosz & Co. spille på torsdag mod Aalborg kl. 14:30 i Gåkjær Arena. Book din billet her: https://shop.tthholstebro.dk/kampe/20200806


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER