Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Kasper Søndergaard understreger vigtigheden af testkampe

Fra Skjern Håndbold:



Den nye Skjern-assistent, Kasper Søndergaard, har sat ord på, hvorfor det er vigtigt at vinde testkampe.


I fredags var det Skanderborg Håndbold – på torsdag er det GOG, som venter i en træningskamp.


Kasper Søndergaard var glad for sejren mod Skanderborg, og vurderede det som en vigtig sejr.


– Træningskampen mod Skanderborg var en speciel træningskamp. Det var vores første kamp i fem måneder – der var 400 mennesker på lægterne, som kom 90 minutter før kampstart for at overvære præsentation af de nye spillere, så den var bare vigtig for os, siger Søndergaard.


Skjern-assistenten var tilfreds med det som han så mod Skanderborg, og håber, at vestjyderne kan tage flere af tingene med, når Skjern-holdet på torsdag møder GOG. Ligeledes understreger Søndergaard, hvorfor træningskampe også er vigtige at vinde.


– Vi vil gerne undgå tekniske fejl, vi vil bruge alle mand, løbe hurtigt og dække hårdt i forsvaret. Jeg synes, at mange af tingene lykkedes mod Skanderborg, men vi lavede for få mål. Vi fik en sejr, og jeg synes det så meget fornuftigt ud.


– Jeg synes, GOG er et anderledes hold sammenlignet med Skanderborg. Det er nogle unge spillere, som bare vil fremad og kører på, fortæller assistenten.


– Vi har fem nye spillere i vores trup – hver eneste gang man vinder, får man selvtillid, det gør man ikke når man taber – derfor er det vigtigt at vinde alle kampe, afslutter Søndergaard.


Kampen bliver spillet kl.19.30 i Alpi Hallerne i Lind ved samarbejdsklubben KLG Håndbold.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER