Esben

DHF lodtrækning koster Korsør/Tårnborg livet i 2. Division

Korsør/Tårnborg trækker sig fra 2. Division i den kommende sæson efter DHF’s lodtrækning blandt 6 sjællandske klubber endte med, at klubben trak det korteste strå og dermed havnede i den jysk/fynske pulje.


Det er blot 3 år siden, at Korsør/Tårnborg spillede i landets næstbedste række. I dag blev det en kendsgerning, at divisionshåndbolden er fortid efter klubben har trukket sit hold i 2. Division til den kommende sæson. Dermed tvangsnedrykkes klubben ned til Serie 2 og kommer måske aldrig igen til at tilbyde herrehåndbold på divisionsniveau. Årsagen skal findes i, at klubben endte i den jysk/fynske pulje efter en lodtrækning mellem Næstved, Roskilde, Taastrup, Køge, TMS 2 og Korsør.


Sagen finder sted blot et år efter, at klubben allerede var tæt på at trække sig fra 2. Division pga. en presset økonomi og spillerflugt. Derfor var det med nød og næppe, at klubben kunne stille et hold til denne sæson. En sæson hvor de på nærmest mirakuløs vis sikrede sig overlevelse i rækken foran et hold som Team Sydhavsøerne 2.


En enorm trist sag for klubben. Korsør/Tårnborg håbede på at DHF ville udvide 2. Division øst til 13 hold fremfor 12 hold. Dermed ville alle klubber skulle spille 2 yderligere kampe på en sæson fremfor at Korsør/Tornborg nu må lade livet.


Klubben vurderer at det vil koste op mod 100.000 kr. i udgifter til blandt andet kørsel, at skulle spille i den jysk/fynske pulje. Penge som klubben på nuværende tidspunkt ikke har nogen chance for at fremskaffe.


Bestyrelsesmedlem i klubben Jakob Larsen udtaler følgende til SN.dk om beslutningen fra DHF:

“De har afvist appellen ud fra nogle juridiske paragraffer. Der er ikke megen saglig begrundelse inde over, men der er jo ikke så meget at gøre ved det. Det er surt og noget lort, men vi har gjort alt i bestyrelsen for at prøve at få det til at hænge sammen” konstaterer Jakob Larsen.


Alt i alt er det en sorgens dag for Korsør/Tårnborg, hvor herrehåndbolden i Korsør/Tårnborg “dør.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER