Zelia Elvira Hedemand

Rostov-Don skal have ny cheftræner

Ambros Martín er fortid hos de russiske mestre. Spanieren er blevet enig med klubben om at afbryde samarbejdet før tid.


I en pressemeddelelse fredag kunne Rostov-Don meddele, at man er blevet enig med Martín om at terminere hans kontrakt med øjeblikkelig virkning.


Efter langstrakte forhandlinger forlængede spanieren ellers sin kontrakt med de russiske mestre i foråret, så den gjaldt til sommeren 2021.


Ifølge Ambros Martín selv er det ønsket om at være tættere på sin familie, der er svært at forene med jobbet som cheftræner for Rostov-Don.


I en udtalelse fortæller Martín:


Det var en svær beslutning. Jeg har haft to gode sæsoner med det her hold (…) Den eneste grund til, jeg ønsker at forlade klubben, er for at komme tættere på min familie og mine børn, som jeg virkelig savner. Der er vigtige ting i livet, som gør, at man er nødt til at træffe svære beslutninger.”


52-årige Martín har sideløbende med jobbet som cheftræner for Rostov-Don arbejdet som russisk landstræner, og det fortsætter han med fremadrettet.


Ambros Martín nåede at stå i spidsen for Rostov-Don i to sæsoner. I den tid er det blevet til to russiske mesterskaber, to pokaltitler samt Champions League-sølv i 2019.


Tidligere havde han i flere år stor succes cheftræner for ungarske Györi ETO KC, med hvem han vandt Champions League hele fire gange.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER