Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Nikolaj Enderleit: Vi kan kun blive bedre fremadrettet

Ligamandskabet fra TTH Holstebro spillede fredag eftermiddag deres første træningskamp i den nye sæson.


På hjemmebane i Gråkjær Arena tørnede Søren Hansens tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Ribe-Esbjerg HH, og her var det sydvestjyderne, som løb med sejren.


Gæsterne vandt opgøret med 25-32 efter at have været foran med 13-23 ved pausen.


Se kampen i tal herunder:


TTH Holstebro: Johan Meklenborg 8, Aaron Mensing 6, Nikolaj Enderleit 5, Christoffer Cichosz 2, Kay Smits 2, Jonas Porup 1, Magnus Bramming 1, Tobias Bay 1.


Ribe-Esbjerg: Mathias Jørgensen 7, Miha Zvizej 6, Nicolai Nygaard 5, Jonas Larholm 3,  Rúnar Kárason 3, Christoffer Langerhuus 2, Lasse Uth 2, Kasper Kvist 1, Christian Nim 1, René Villadsen 1, Magnus Søndenå 1


TTH-profilen, Nikolaj Enderleit, var skuffet over holdets indsats. Han siger følgende til Dagbladet Holstebro-Struer:


“Vi skal helt sikkert kunne gøre det bedre, også selvom det er vores første træningskamp og de allerede havde en kamp i benene. I første halvleg spiller vi uden intensitet og uden gnist, og det burde vi ikke, når vi nu har glædet os til at komme i gang igen. Men vi blev da mindet om, at vi altså ikke er bedre, end at vi kan få masser af problemer, når vi ikke er på 100 procent”.


Nikolaj Enderleit og resten af TTH-mandskabet skal i aktion igen på torsdag, når de på hjemmebane krydser klinger med de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER