Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jørgen Rasmussen: Ubeskriveligt at spille i den grønne trøje igen

Fra Skjern Håndbold:



Jørgen Rasmussen og Jonathan Würtz var begge storsmilende efter gårsdagens kamp mod Skanderborg, hvor vestjyderne vandt 24-23 i Skjern Bank Arena.


Fem nye spillere fik uofficiel debut for Skjern Håndbold, da vestjyderne i går mødte Skanderborg Håndbold i sæsonens første testkamp.


Bagspiller Jonathan Würtz debuterede foran knap 500 tilskuere i Skjern Bank Arena. En oplevelse, som den 20-årige bagspiller var begejstret over.


– Det var en fed følelse – det er noget, som jeg har set frem til i flere måneder. Det var fantastisk at få muligheden for at spille i den grønne trøje i Skjern Bank Arena – og så endda foran knap 500 tilskuere, fortæller Würtz.


Den unge bagspiller blev tidligt i kampen skiftet ind, og markerede sig positivt på banen, hvor han leverede gode forsvarsaktioner og to mål.


– Det var ubeskriveligt dejligt at spille kamp igen – det har jeg virkelig savnet. Det var fedt at komme ind, og lave et par mål og give den gas, siger bagspilleren.


En anden spiller, som igen var at finde i den grønne trøje, var Jørgen Rasmussen, som var tilfreds med indsatsen og måden sejren kom i hus på.


– Det er altid godt at komme godt fra land, og så mod Skanderborg, som allerede har spillet en træningskamp – hvis man tager det i betragtning, synes jeg bestemt det var en flot præstation af os.


– Jeg var faktisk overrasket over, hvor godt det egentlig gik. Vi lavede få tekniske fejl, og fik skabt en masse chancer. Der var selvfølgelig nogle kommunikationsfejl – både i forsvaret og i angrebet, men vi er mange nye spillere, som skal spilles ind på holdet, så det er klart, at vi lige skal finde hinanden, siger Jørgen.


Den hurtige venstrefløj var utrolig stolt over at kunne bære den grønne trøje igen.


– Det er ubeskriveligt – det er en drengedrøm, som går i opfyldelse igen, afslutter “Jønne”.




Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER