Esben

Veloplagte Fredericia imponerede i første testkamp

Fredericia HK og Otterup HK tørnede onsdag aften sammen i thansen ARENA. Det var den første træningskamp for begge mandskaber op til den nye sæson.

Fredericia HK startede kampen i et utroligt højt tempo, hvilket også resulterede i at holdet var foran med 10-4 efter 12 minutter. Herefter kom Otterup HK lidt bedre med i kampen og pausestillingen var derfor på 20-12 i Fredericia HK’s favør. Allerede i 1. halvleg var det tydeligt, at Fredericia HK besidder en stor bredde i truppen, da tempoet var utroligt højt for hjemmeholdet gennem hele halvlegen. Her var Otterup HK også særdeles udfordret i flere defensive aktioner.

Otterup HK leverede en ganske fornuftig 2. halvleg, hvor holdet havde gode aktioner i angrebsspillet – og efter 48 minutter spil var stillingen 33-23. Fredericia HK endte dog med at vinde opgøret 40-26. Fornuftigt af Otterup HK, da det ved pausen godt kunne have lignet, at der var et større nederlag i vente – og de samtidigt var oppe mod et særdeles stærkt Fredericia HK-mandskab.

Desuden var der mange tilskuere i hallen efter en lang håndboldpause.