Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Benfica henter forstærkning fra franske klubber

Den portugisiske storklub Benfica Lissabon fortsætter med at fortstærke klubben frem til kommende sæson.


Den portugisiske hovedstadsklub har sikret sig to nye spillere til holdkortet, som skal hjælpe holdet i anstrengelserne på at få succes i både hjemlandet og i European Handball League.


Cheftræneren Chema Rodriguez har sikret sig to spillere, som i den seneste sæson har spillet i den bedste franske række.


Slovenske Matic Suholznik kommer til klubben fra Dunkerque og spanske Arnau Garcia støder til efter tre sæsoner i Toulouse.


“Jeg vil forbedre og udvikle mig som spiller. Benfica har gjort et godt stykke arbejde med at forsøge at samle et godt hold til den kommende sæson”, siger den slovenske stregspiller, Matic Suholznik, i en pressemeddelelse.


“I løbet af mine sidste tre år i Frankrig har jeg udviklet mig meget, især i det defensive spil. I angrebsspillet skal jeg forsøge at supplere Petar Djordjic”, siger den spanske bagspiller, Arnau Garcia, til klubbens hjemmeside.


Benfica Lissabon, hvor René Toft Hansen spillede i sidste sæson endte på tredjepladsen i den nationale liga i 2019/2020-sæsonen.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER