Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH-direktør: Der venter os en stor opgave

Fra TTH Holstebro:


I den kommende sæson skal TTH Holstebro for 7. år i træk deltage i en af de bedste europæiske turneringer. En ny turneringsform gør det endnu sværere, men også mere attraktivt at komme ud i Europa.


Som følge af klubbens bronzemedalje i den forgangne sæson, skal Søren Hansen & Co. deltage i den næstbedste europæiske turnering, Europa League, tidligere kendt som EHF Cup’en.


Den nye Europa League-turnering har fået et endnu stærkere sportsligt niveau, i det der nu er kommet flere Champions League-hold med i turneringen.


TTH-direktør: En stor opgave venter

TTH-direktør John Mikkelsen er stolt over klubbens deltagelse i den nye europæiske turnering:


– For TTH Holstebro er det altid med stolthed, at vi deltager i de europæiske turneringer, og vi glæder os til at skulle repræsentere klubben, Holstebro, regionen og Danmark ude i Europa, siger direktøren og understreger, at klubben skal være klar fra start, hvis de vil sikre sig adgang til kommende attraktive kampe.


-Denne turnering har aldrig før været så sportslig stærk, og derfor venter der os en stor opgave i at skulle kvalificere klubben til det eftertragtede gruppespil senere på sæsonen. Vi glæder os til opgaven, og vil gøre os klar til jagten på de ledige pladser i gruppespillet, siger John Mikkelsen.


 


Kommende europæiske kampe og modstandere

TTH Holstebro træder ind i turneringens 1.runde, og her foregår lodtrækningen tirsdag den 28.juli. Kampene i 1.runde spilles i weekenden den 29.-30.august og returkampen spilles den 5.-6.september.


Du kan se, hvilke stærke europæiske hold TTH Holstebro kan møde Europa League ved at klikke her


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER