Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Claus Hansen ser frem til europæisk lodtrækning

Tirsdag den 28. juli foretager EHF lodtrækning til den første kvalifikationsrunde i EHF European League.


Tirsdag den 28. juli kl. 11.00 bliver sandhedens time for Skjern Håndbold. Her foretages lodtrækningen for EHF European League, og dermed skal Skjern Håndbolds modstander i første kvalifikationsrunde findes.


I år er puljerne til lodtrækning anderledes inddelt. Som følge af Covid-19 har EHF inddelt de 30 hold i fire zoner, således at ingen af holdene skal rejse længere end nødvendigt. Der udover kan man ikke møde et hold fra samme nation.


Derfor kan det allerede nu udelukkes, at der kan blive opgør mod rivalerne fra TTH Holstebro eller Bjerringbro-Silkeborg.


Det betyder samtidig også, at Skjern Håndbold kan trække et af følgende hold:


– MT Melsungen (Tyskland)

– ØIF Arendal (Norge)

– KS Azoty-Pulawy SA (Polen)

– HK Malmö (Sverige)


Cheftræner, Claus Hansen, glæder sig til lodtrækningen i denne zone.


– Lige som alle andre på, og omkring holdet, så glæder jeg mig rigtig meget til lodtrækningen. Alle hold, der er med i EHF European League har en masse at byde på. Det er fire dygtige hold vi kan møde, men det er klart, at et hold som MT Melsungen (hvor Lasse Mikkelsen spiller), er et meget stærkt mandskab, siger Claus Hansen.


Den første kvalifikationsrunde spilles den 29./30. august, med returopgør den 5./6. september. Det er endnu uvist, hvilken  weekend Skjern Håndbold spiller på hjemmebane i Skjern Bank Arena.


Læs mere om lodtrækningen her!


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER