Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Ny BSH-assistent: Jeg kender også klubben fra sidelinjen

I fredags kunne ligamandskabet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold præsentere to kendte ansigter, som  skal bidrage som co-trænere i den kommende sæson.


Det midtjyske mandskab har lavet en aftale med Leon Henriksen, som har sagt ja til en rolle som co-træner i den kommende sæson. Holdets tidligere assistenttræner Lars Møller har også sagt ja til fortsat at bidrage til ligaholdet – dog i en mere afgrænset rolle.


Læs også: Bjerringbro-Silkeborg får nyt setup på trænerbænken


44-årige Leon Henriksen har tidligere været fysisk træner for ligaherrerne, men skal i den kommende sæson altså være assistenttræner og det glæder han sig meget til. Han siger følgende til Midtjyllands Avis:


“Jeg glæder mig helt vildt meget til at blive assistenttræner…Jeg har været her før og kender også klubben fra sidelinjen. Jeg har snakket meget med Peter henover årene, hvor vi har sparret, lyttet og smidt forskellige bolde op i luften. Jeg kender både byen og holdet, så det er fint”


Bjerringbro-Silkeborg Håndbold spiller deres første ligakamp den 2. september på udebane mod Fredericia HK.


Holdet spiller dog deres første gældende kamp den 14. august, når de på udebane støder sammen med 3. divisionsholdet fra Aalborg HK i pokalturneringen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER