Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jan Pytlick før første prøve: Vi kigger rigtig meget på os selv

Optaktsmeddelelse fra SønderjyskE Herrehåndbold:


Lørdag middag skal håndboldherrerne i ilden for første gang i sæsonen, når den nye cheftræner Jan Pytlick  står i spidsen for et SønderjyskE  hold bestående af kendte og en flok nytilkomne spillere der skal repræsentere den lyseblå trøje.


Det er sæsonens første styrkeprøve hvor truppen skal forsøge at føre arbejdet fra træningslokalerne ud i kampsituationer mod dagens modstander fra Skanderborg.


Cheftræner Jan Pytlick har da også fokus på sin egen trup, frem for at koncentrere sig om modstanderne, hvilket er meget almindeligt i disse træningskampe tidligt på sæsonen.


– Vi kigger rigtig meget på os selv og vil forsøge at arbejde videre med de ting vi har knoklet med til træning. Vi vil forsøge at finde timingen i vores 6-0 og 5-1 forsvar hvor der skal arbejdes med nye konstellationer og jeg glæder mig til at se hvordan det fungerer når vi kommer under pres fra en kompetent modstander.


– Der ud over skal der arbejdes meget med kontraspillet hvor vi har lagt mange af vores kræfter til træning og naturligvis det etablerede angrebsspil.


På spørgsmålet om hvordan det er at komme til en trup hvor der er mange nye ansigter siger Pytlick


– Vi har haft rigtig mange gode arrangementer hvor formålet har været at lære hinanden at kende og jeg oplever en flok spillere der rigtig gerne vil hinanden og er klar til at kæmpe for den lyseblå trøje.


Træningskampen mellem SønderjyskE og Skanderborg spilles lørdag d. 25. juli kl. 12.00 i Broager Sparekasse Skansen


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER