Ida Hummeluhr

Hbolds spådom: Dette hold vinder Champions League 19/20

Vi hos Hbold giver her vores bud på, hvordan VELUX EHF FINAL4 i Køln vil komme til at ende i december, når finalerne løber over stablen.


De fire semifinalister har i flere måneder været kendt, efter Champions League 19/20 blev forhindret i at fortsætte under normale omstændigheder.


Semifinalisterne er ingen ringere end fire af de helt store drenge, nemlig Veszprém, Paris Saint-Germain, THW Kiel og Barca.


De fire hold skal efter planen kæmpe mod hinanden 28. og 29. december 2020. På førstedagen spilles de to semifinaler, mens der på andendagen spilles bronzekamp og finale.


Men hvem kommer til at løbe med det eftertragtede trofæ? Det er det helt store spørgsmål.


Et par af skribenterne hos Hbold har givet deres bud på turneringens udfald – og de er ikke helt enige, se bare her:


Michael:



  1. Barca

  2. THW Kiel

  3. PSG

  4. Veszprém


 


Ida:



  1. THW Kiel

  2. Barca

  3. Veszprém

  4. PSG


Om gættet siger Ida selv følgende:


“Først og fremmest tror jeg, at det bliver en tæt finaleweekend. På trods af tætte opgør tror jeg dog, at det bliver det storspillende THW Kiel, som kommer til at løbe afsted med trofæet. Det er efterhånden 8 år siden, at Kiel sidst har vundet trofæet. Med nogle stærke profiler og en Sander Sagosen, der netop er kommet til klubben, tror jeg, at de tyske mestre har oddsene med sig. Jeg tror uden tvivl, at Sagosen, Niklas Landin og Duvnjak kommer til at trække et stort læs – og derudover må man ikke glemme en målsikker straffeskytte og fløj som svenske Niclas Ekberg – typen der altid er god at have på sit hold, når tingene brænder på”.


“Kampen om pladserne bliver tæt, også når det gælder 2.-, 3.- og 4.-pladsen. Veszprém og PSG har aldrig vundet trofæet, men har tidligere været uhyre tæt på. Barca har hele sæsonen haft en ambition om at vinde. Så der er helt sikkert lagt op til nogle brændkampe, som forhåbentligt først afgøres i de sidste minutter”.


“Barca har en stor bredde, som kan bære holdet utroligt langt. Der er kvalitet over hele linjen – ligefra målmand til fløj til streg til bagspiller”.


“Veszprém har power og gode skytter, som har en evne til ofte at få tingene til at gå op i en højere enhed. En styrke ethvert hold kan drage nytte af”.


“PSG ender efter mit bud på fjerdepladsen. Ingen tvivl om, at PSG er et godt hold, som kæmper med om guldet, naturligvis, men de kommer til at mangle Sagosen. Flere af profilerne er ikke helt nye mere, og jeg tror, at det kommer til at tage lidt tid at finde sig selv efter Sagosens exit – han har trods alt stået for den største del mål og assists for PSG i sæsonen 19/20. Så det bliver spændende at se endnu flere træde i karakter”.


Hvad er dit bud på udfaldet til FINAL4?


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER