Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Stefan Madsen: Dejligt at være i gang igen

Fra Aalborg Håndbold:


I sidste uge tog vi hul på forberedelserne frem mod en ny spændende sæson. Cheftræner Stefan Madsen glæder sig over at være samlet igen, og han sætter her ord på opstarten og fokusområderne.


Efter knap fire måneder uden fælles træning blev tropperne igen samlet sidste mandag med flere nye ansigter i blandt, og det var noget, der fik smilet frem hos cheftræneren.


– Først og fremmest er det rigtig rart at se hinanden igen. Det har været en speciel periode, så det er dejligt at være samlet igen og ikke mindst også at være tilbage i hallen, siger Stefan Madsen.


Da opstartsfasen ikke er mere end 10 dage gammel, er vi fortsat i den spæde start, og cheftræneren understreger vigtigheden af ikke at forhaste tingene i begyndelsen.


– I den første del af opstarten har vi haft stor fokus på at komme stille og roligt i gang. Vi har stor respekt for, at spillerne har været væk fra halgulvet en længere periode – og selvom de selvfølgelig har kunnet holde sig i gang med løbetræning og lignende, så er der en stor forskel på nu at træne fælles, og hvad der dertil hører af håndboldrelaterede situationer.


Der venter fortsat en lille måneds tid, før vi for alvor tager hul på den kommende sæson med den første betydende kamp. I denne periode skal der bygges yderligere på, og planen frem mod sæsonstarten er nøje planlagt.


– Vi har en forhåbning om, at vi i den kommende periode rammer vores rette niveau, og vi gør det med den rigtige belastning for spillerne, så vi kan holde dem på banen alle sammen. Vi har fået en del nye spillere ind i gruppen, som skal integreres i vores spil. Rent taktisk kommer vi til at arbejde med små ændringer ift. de kompetencer, som vi har fået tilført på holdet, og som vi skal have bragt i spil. Vi er klar over, at denne proces tager tid, men vi er allerede rigtig godt på vej, slutter Stefan Madsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER