Mads O. Madsen

NFH-træner er glad for foryngelseskuren af truppen

Nykøbing Falster Håndbold skifter en del ud på mandskabet til den nye sæson.


Det gulblusede mandskab siger nemlig farvel til 6 spillere og goddag til 8 nye spillere.


NFH-mandskabet har her hentet et hav af helt unge talenter til klubben, hvor der blandt andet kan nævnes Emilie Steffensen, Mia Svele og Nikita van der Vliet.


Læs også: Transferoverblik: Dameligaen 2020-21


De mange unge talenter som er blevet hentet til klubben, er dog ikke et tilfælde. Det var nemlig planen fra bestyrelsen og den sportslige ledelse i klubben.


NFH-træner, Jakob Larsen, siger følgende til Folketidende.dk:


“Vores sæson sidste år var ikke supergod. Vi var for smalle grundet skader og graviditeter. Både bestyrelsen og den sportslige ledelse var enige i, at vi skulle have større bredde og vi skulle forynge truppen. Begge dele er lykkedes. Vi har fået en bred trup, som gør det muligt, at vi kan skifte mere ud. Og vi har fået fat i nogle store talenter, hvilket jeg har bemærket mig, at andre trænere er enige i. Jeg kan mærke, at jeg er udviklingstræner. Det er sjovt at finde og udvikle talenterne.”


Nykøbing Falster Håndbold spiller den første gældende kamp d. 18. august, hvor de møder Rødovre fra 1. division i Santander Cuppen.


Den første kamp i HTH Ligaen bliver spillet d. 26. august, hvor de tørner sammen med oprykkerne fra Vendsyssel Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER