Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Bjerringbro-Silkeborg får nyt setup på trænerbænken

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg:


Bjerringbro-Silkeborg præsenterer nyt setup på trænerbænken


To kendte ansigter skal bidrage som co-trænere i Bjerringbro-Silkeborg i den kommende sæson.


Peter Bredsdorff-Larsen står i spidsen for Bjerringbro-Silkeborg, og i den kommende sæson får han selskab af to dygtige co-trænere.


Leon Henriksen har tidligere bidraget på Bjerringbro-Silkeborgs ligahold, og nu har han sagt ja til en rolle som co-træner i den kommende sæson. Holdets tidligere assistenttræner Lars Møller har også sagt ja til fortsat at bidrage til ligaholdet i en mere afgrænset rolle.


”Leon vil særligt fokusere på udvikling og evaluering af individuelle færdigheder, og han vil derudover være med på bænken som co-træner i forbindelse med kampe,” fortæller Peter Bredsdorff-Larsen om sin nye kollega.


”Derudover er vi så heldige, at Lars Møller har sagt ja til fortsat at bidrage til ligaholdet. Nu i en noget mere afgrænset opgave, der passer bedre sammen med hans fuldtidsarbejde som udviklingskonsulent i DHF. Lars vil fokusere kræfterne på træning og opfølgning på vores målmandspar, og derudover vil han vikariere på bænken for Leon,” siger cheftræneren.


”Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få både Leon og Lars med på holdet. Det er to fantastiske fyre, som udover tydelige håndboldfaglige kompetencer også er garanter for energi og godt humør,” siger Peter Bredsdorff-Larsen.


Hele holdet går en spændende tid i møde


Leon Henriksen glæder sig til at tage plads på trænerbænken i JYSK arena:


“Da Peter ringede, var jeg ikke i tvivl om, at det her var en stor mulighed for mig. Derfor var der fuldt fokus på at få praktikken til at gå op med mit civile job, min familie og et trænerjob i HA85, som jeg allerede havde takket ja til,” fortæller Leon Henriksen.


Og det lykkedes heldigvis.


“Jeg glæder mig til det kommende samarbejde med hele BSH-setuppet. Det gælder især parløbet med Peter og Lars og ikke mindst den utrolig spændende spillertrup. Det er jo på mange måder både en spændende, men også uvis tid, vi går i møde,” siger han.


Leon Henriksen er klar til at trække i arbejdstøjet og gå på jagt efter mere metal til den midtjyske klub, som hvert år er med i toppen af den danske liga:


“Jeg befinder mig rigtig godt i assistenttrænerrollen og er klar til at arbejde en vis legemsdel ud af bukserne for derved at bidrage til, at vi sammen i klubben kommer langt i alle vores turneringer og forhåbentlig vinder nogle titler.”


Bjerringbro-Silkeborg har netop taget hul på de første træninger efter fire måneders pause på grund af sundhedskrisen, og ligaen fløjtes i gang i starten af september.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER