Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Thomas Mogensen: "Det var det, der for alvor dræbte mig ovre i Skjern"

Vi har fået os en snak med Thomas Mogensen om hans nylige skifte til SønderjyskE. Læs hvad han har af ambitioner med holdet her!


Mogensen har i de seneste to sæsoner spillet i Skjern Håndbold, inden da spillede han i SG Flensburg-Handewitt.


Nu er det to sæsoner i SønderjyskE, som Mogensen kan se frem til.


SønderjyskE har fået tilgang af en del spillere, og har samtidigt givet afkald på flere spillere og cheftræneren, som nu erstattes af Jan Pytlick.


Men hvordan er Mogensens mavefornemmelse med holdet, tænker du nok. Det har vi svaret på her:


Den er rigtig fin, for det første var det en dejlig, kort køretur til træning. Jeg synes jo, at vi på papiret har et rigtig spændende hold, og jeg glæder mig sindssygt meget til, at vi skal til at arbejde med hinanden, finde ud af hvem hinanden er, hvad vi kan bidrage med og få fundet hinandens roller og pladsen i gruppen. Så det er altid spændende at skulle til at tilpasse sig en ny arbejdsplads“.


Netop den kortere køretur på arbejde er noget, Mogensen har længtes efter. Han er nemlig fortsat bosiddende i Flensborg i Nordtyskland.


Følgende sagde han om den kortere køretur:


Amen, det betyder rigtig meget, og det har jeg jo heller ikke lagt skjul på, på noget tidspunkt, at det var det, der for alvor dræbte mig ovre i Skjern, og det kunne jeg ikke holde til… Nu er der blevet væsentligt kortere, og så håber jeg jo også på, at det får hele fornemmelsen omkring det her til at føles rigtigt igen, så man både får overskud, motivation og lyst til at give den en skalle igen“.


Mogensen virker altså til igen at have fået lysten til dét holdspil, som han kender så godt.


 


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER