Ida Hummeluhr

Helena Elver: "Det har egentligt også været rart"

Vi har fået os en snak med den kommende Odense-playmaker, Helena Elver, som ligesom alle andre håndboldspillere har haft en speciel hverdag i den sidste tid. 


Hvordan har den sidste tid været for dig?


Det har været mærkeligt og mega surrealistisk, ikke at kunne det man elsker at gøre. Jeg har været virkelig heldig at have arbejdet tæt sammen med Nina Hovgaard, som har gjort det lidt nemmere. Det der med, at man har kunne følge en plan og vidste hvad man skulle gøre osv. Så det synes jeg har været sindssygt rart, men det har været mærkeligt, og i starten skulle man helt sikkert finde fodfæste, og finde ud af hvordan man skulle gøre det hele.


Læs også: Helena Elver: Fra start har jeg haft følelsen af at være en del af en lille familie


Hvordan så en typisk corona-dag ud for dig?


Det har været mega forskelligt. Jeg har været hjemme hos min familie en del, i Københvan, nu hvor man har haft tiden til det. Jeg arbejder også hos en kaffebar, så nogle af dagene er gået med at være der. Og ellers har jeg ellers gået en masse ture, og trænet det jeg skulle, været lidt i styrkecenteret, når vi fik lov til det, og være lidt i hallen, da vi fik lov til det, så det har været mega forskelligt. Det har egentligt også været rart, at man har kunne veksle lidt mellem at være hjemme i Aarhus og i København hos familien.


 

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER