Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Ribe-Esbjerg HH skifter ud på direktionsgangen

Pressemeddelelse fra Ribe-Esbjerg HH:


Ribe-Esbjerg HH – ændringer i organisationen


Ny direktør

Den 1. juli 2020 var skiftedag på direktørposten i Ribe-Esbjerg HH. Jens Kristensen fratræder efter 41⁄2 år på posten. Som ny direktør indtræder Claus Vang Madsen, adm. direktør i DFA Forsikringsagentur. Claus har fulgt REHH tæt gennem flere år – og træder som frivillig leder ind i et samspil med administrationschef Anette Knudsen og de øvrige medarbejdere i REHH. Claus fortsætter i funktionen som adm. direktør i DFA.


Ny ressource i organisationen

Lars Lundgaard har indvilget i at gå ind som frivillig leder i Ribe-Esbjerg med rollen som administrativ sekretær for bestyrelsen. Lars kommer primært til at stå for koordinering og planlægning – samt ad hoc opgaver internt og eksternt på bestyrelsens vegne.


Lars kender om nogen Ribe-Esbjerg HH – idet det var Lars, der fra funktionen som formand i Ribe HK fra 2004 var tovholder på fusionen Ribe-Esbjerg HH i 2008 – og det videre forløb med oprykning til ligaen i 2012. Lars var bestyrelsesformand i REHH 2008-15.


Lars fortæller: Bestyrelsen har bedt mig om at skubbe bagpå en udvikling, hvor vi får rødderne (idegrundlag etc.) – REHH- kulturen – og det kort og langsigtede perspektiv bedre klargjort og beskrevet – og med styrket ejerskab hos REHH’ mange venner. Efter 5 års pause glæder jeg mig til igen at bidrage.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER