Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jacob Zøhner

Norsk højreback med fortid i Eliteserien skifter til Give

HK Give Fremad er i fuld gang med at få de sidste spillere på plads til den kommende sæson. Klubben har netop præsenteret deres nyeste spiller. Den norske højre back Anders Orning som har en fortid i den norske Eliteserie.


Den 22-årige højreback har en fortid i klubber som Fjellhammer, Lillestrøm, Bækkelaget samt SGI Esbjerg. I alt har Gives nye højreback spillet 2 år i den norske 1. Division samt 2,5 år i den norske Eliteserie.


Dermed ser det altså ud til at Give har fundet deres erstatning for deres store profil Simon Madsen som har stoppet karrieren. Samtidigt med rollen som højreback bliver Anders en del af sundhedssektoren i klubben.


Han udtaler selv følgende om skiftet: “HK Give Fremad har nogen spændende ambitioner. Noget jeg synes virker rigtig spændende og som jeg virkelig gerne vil være en del af. Samtidig får jeg mulighed for at praktisere det jeg studerer og det ser jeg som en perfekt mulighed, og håber virkelig, at jeg kan gøre en kæmpe indsats som klubben vil blive tilfredse med.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER